Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Κρεμλίδου: «Έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας με το revenge porn»

Έλενα Κρεμλίδου: «Έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας με το revenge porn»

Η influencer «άνοιξε» την καρδιά της για τις δύσκολες στιγμές που έζησε

Την καταδίκη του άντρα που απειλούσε την Έλενα Κρεμλίδου, με δημοσίευση υλικού από προσωπικές στιγμές, αποφάσισε τις προηγούμενες μέρες το δικαστήριο.

Μετά από χρόνια μάχης, η influencer δικαιώθηκε και χαρούμενη σήμερα στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρεται στον εφιάλτη που έζησε και ζητά από τα αγόρια και τα κορίτσια που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα να μιλάνε.

Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι έφτασε μέχρι και στην απόπειρα αυτοκτονίας.

«Δεν έχω γενέθλια, γιορτή αλλά έχω μια μικρή νίκη και σήμερα γιορτάζω. Είμαι πολύ χαρούμενη. Μιλάμε για κάτι που συνέβη δέκα χρόνια πριν και το 2018-19 βγήκε στο φως και άρχισαν οι καλοθελητές να δημοσιοποιούν πράγματα. Σε κάποια δεν ήμουν εγώ, αλλά έγραφαν το όνομά μου. Το κυνήγησα από τότε, συμβουλεύτηκα κατευθείαν δικηγόρο και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος», δηλώνει.

Και τονίζει: «Αγόρια και κορίτσια να το κυνηγήσετε, μη φοβάστε. Σε μένα πέρασαν τρία χρόνια γιατί ήταν μεγάλη υπόθεση αλλά πήρα μια πρώτη νίκη. Έχω κι άλλες νίκες, υπάρχουν κι άλλοι κατηγορούμενοι. Χρήματα δε μου ζήτησε κανένας, ήταν όλοι καλοθελητές. Είμαι χαρούμενη.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν δέκα μήνες από την εισαγγελέα και δεκαπέντε μήνες από την δικαστή. Ό,τι και να γίνει προχωράμε, να μη δίνουμε τόση αξία και να το αντιμετωπίσουμε. Η ζωή συνεχίζεται. Δεν άκουσα ποτέ μια συγγνώμη, δεν με ενδιαφέρει. Όταν ο άλλος σε εκβιάζει μετά τι περιμένεις; Από αυτόν τον άνθρωπο να είναι άνθρωπος; Μου έδειξε ποιος είναι».

«Δεν ήρθε καν στο δικαστήριο. Ούτε ο δικηγόρος δεν ήρθε. Το μόνο που πόνεσε ήταν η ψυχή μου και το ότι έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Αυτό πόνεσε. Απλά χαίρομαι που ακούγομαι και θέλω να δείξω ότι μπορείς να ακουστείς κι εσύ», καταλήγει.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024