Μέσω των social media, ο Αργεντινός σούπερ σταρ εξέφρασε τη χαρά του για τη νέα επιτυχία της αρμάδας του Λιονέλ Σκαλόνι, ενώ έστειλε και μήνυμα για τη συνέχεια.
«Στον τελικό! Επιστρέψαμε για να πάρουμε δύναμη, για να παίξουμε ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι εμπιστεύτηκαν αυτήν την ομάδα! Πάμε Αργεντινή γ@@ώτο!», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 35χρονος άσος στα social media.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.