Πρόβλημα στον Ολυμπιακό – Ποιος τέθηκε νοκ-άουτ με Βιλερμπάν…
«Πονοκέφαλος» για τον Γιώργο Μπαρτζώκα πριν από την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν – Ποιος δεν ταξιδεύει στη Γαλλία.
Ο Ολυμπιακός μετά τη σπουδαία νίκη στο ΣΕΦ επί της Φενέρμπαχτσε με 94-67, ταξιδεύει στη Γαλλία, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Βιλερμπάν στο «Αστρομπάλ» την Πέμπτη (15/12, 22:00).
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν τη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague με το 2/2 και να «πατήσουν» ακόμη και στην κορυφή, αν ηττηθούν οι Φενέρ και Μονακό, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να διαχειριστεί ακόμη ένα πρόβλημα.
Συγκεκριμένα, ο Ταρίκ Μπλακ δεν ταξίδεψε στη Γαλλία για τον αγώνα με τη γαλλική ομάδα και δεν υπολογίζεται, για την αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της EuroLeague.
Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ είχε χάσει τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε λόγω διαστρέμματος, ωστόσο, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Έλληνα κόουτς, με τους ερυθρόλευκους να κυνηγούν την 10η νίκη τους στη διοργάνωση.
- Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Χέιζ – Ντέιβις για τα επόμενα 2,5 χρόνια
- Σε αυτή την ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο
- Σάντερλαντ – Λίβερπουλ 0-1: Τρίποντο με «υπογραφή» Φαν Ντάικ
- Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ 0-1: «Διπλό» και προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου
- «Καθάρισε» από το ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι (3-0) – «Λυτρώθηκε» λίγο πριν το φινάλε η Άστον Βίλα (1-0)
- Μπάγερν Μονάχου – Λειψία 2-0: Στα ημιτελικά του Κυπέλλου οι Βαυαροί
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς 0-0: «Σφυροκόπημα» των Reds με 35 τελικές, αλλά…
- Μπενίτεθ: «Για 70 λεπτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442