Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Workearly Data Science School Greece: Άνοιξε την πλατφόρμα του για τον νέο κύκλο αιτήσεων

Workearly Data Science School Greece: Άνοιξε την πλατφόρμα του για τον νέο κύκλο αιτήσεων

Αποτελεί το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ανάλυση Δεδομένων

Το πρώτο εξειδικευμένο πρόγραμμα πρακτικής κατάρτισης στο Data Science, διοργανώνεται από το Workearly Greece, και άνοιξε την πλατφόρμα του για τον νέο κύκλο αιτήσεων.

Tο Data Science School Greece αποτελεί μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ανάλυση Δεδομένων, όπου ακολουθείται εκπαιδευτική προσέγγιση με προσομοίωση πραγματικών job tasks για την απόκτηση των νέων ικανοτήτων. Είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα πιστοποίησης στο Data Science σε 15+ χώρες, και είναι το μοναδικό πρόγραμμα Ανάλυσης Δεδομένων στην Ελλάδα που εκδίδει certification badge μέσω της Credly, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού.

Το Data Science School  είναι ιδανικό : 

  • Για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο του Data Science και να μάθουν να χρησιμοποιούν τα βασικά εργαλεία που ζητούνται καθημερινά στην αγορά εργασίας.
  • Για οποιονδήποτε επαγγελματία από διαφορετικό κλάδο που θέλει είτε να κάνει στροφή καριέρας στο Data Science ή να το συνδυάσει με το επάγγελμά του.
  • Για όσους θέλουν να επενδύσουν γνωσιακά σε μία από τις ελάχιστες ειδικότητες που έχουν παραμείνει σε πολύ υψηλά επίπεδα ζήτησης στην αγορά εργασίας το 2023, παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση.

Διαφορές με κλασσικά εκπαιδευτικά προγράμματα όπως σεμινάρια και E-learnings.

Το Data Science School Greece του Workearly, αποτελεί μία διαφορετική και πιο σύγχρονη λύση εκπαίδευσης σε σχέση με τις υπάρχουσες υπηρεσίες online σεμιναρίων, ακαδημαϊκών προγραμμάτων και e-learnings, γι αυτό τον λόγο είναι και το πρώτο πρόγραμμα σε προτίμηση σε αποφοίτους και νέους εργαζομένους σημειώνοντας αύξηση 400% κάθε χρόνο. Φέρνοντας ένα καινοτόμο concept για τα εγχώρια δεδομένα κατάφερε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους ίδιους τους εκπαιδευομένους.

Σε αντίθεση με τις πιο παρωχημένες προσεγγίσεις online εκπαίδευσης στον κλάδο του Data Science που περιλαμβάνουν συνήθως μαγνητοσκοπημένες ή live διαλέξεις από κάποιον εισηγητή και μια πιο θεωρητική προσέγγιση, το Data Science School εστιάζει στην ουσιαστική διάδραση με τις εκπαιδευτικές ομάδες, την πρακτική φύση της εκπαίδευσης, την χρονική αυτονομία και την εξατομίκευση βάση μετρήσεων στην απόδοση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εκπαιδευόμενου, ώστε να αποκτηθούν πραγματικά οι δεξιότητες που χρειάζονται βάση των απαιτήσεων της αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα είναι το μοναδικό πρόγραμμα όπου, μία ομάδα 8+ επαγγελματιών αναλαμβάνουν τον εκπαιδευόμενο για 3 με 5 μήνες, όπου τον προετοιμάζουν τόσο στις πρακτικές δεξιότητες του κλάδου όσο και στο κομμάτι του επαγγελματικού προφίλ και της αγοράς.

Ο εκπαιδευόμενος μελετά την κάθε εκπαιδευτική ενότητα στην cloud πλατφόρμα του Workearly και στην συνέχεια εξετάζεται σε projects και coding tests πραγματικών εταιρειών. Επίσης προγραμματίζονται ατομικά live meetings.

Ταυτόχρονα, όσοι εκπαιδευόμενοι ενδιαφέρονται για ευκαιρίες καριέρας προετοιμάζονται για την αγορά και για συνεντεύξεις για θέσεις εργασίας με την ομάδα HR Career Coaching, όπου θα δημιουργηθεί και καινούριο επαγγελματικό βιογραφικό.

Το Data Science School παρέχει επίσης και την επιλογή του Free Practice, που είναι ένα περιβάλλον εισαγωγικής δωρεαν εκπαίδευσης σύντομης διάρκειας, όπου οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να μελετήσουν χρήσιμο ενημερωτικό και εκπαιδευτικό υλικό για την σύγχρονη αγορά του Data Science, όπως και συμβουλές καριέρας.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα να εκπαιδευτούν δωρεάν με μικρά εισαγωγικά courses των 10 λεπτών, και να επικοινωνήσουν με τους εξειδικευμένους συμβούλους ώστε να αντιληφθούν ποιες είναι η βασικές δεξιότητες ενός Data Scientist και σε ποιους τομείς θα εκπαιδευτούν στο Data Science School.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην επίσημη σελίδα του

 Data Science School Greece.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024