Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας: Η αποθέωση Γκλέτσου και το δώρο έκπληξη του Μητροπολίτη Συμεών

Τσίπρας: Η αποθέωση Γκλέτσου και το δώρο έκπληξη του Μητροπολίτη Συμεών

Ο Απόστολος Γκλέτσος άρχισε να δίνει το σύνθημα φωνάζοντας «νάτος νάτος ο πρωθυπουργός». Η ιδιόχειρη αφιέρωση του Μητροπολίτη που δώρισε κορνίζα με την ιστορική φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη κατά την είσοδο του στη Λαμία, μαζί με τον Παπα-Ανυπόμονο Μάλιστα στην κορνίζα υπήρχε και ιδιόχειρη αφιέρωση του Μητροπολίτη Συμεών προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Δύο ενδιαφέροντα στιγμιότυπα είχε η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία. Το ένα ήταν ο ενθουσιασμός με τον οποίο εκφράστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος όχι μόνο βρέθηκε στο πλευρό του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ αλλά ξεσήκωνε και τον κόσμο.

Νάτος νάτος ο πρωθυπουργός

Ο Απόστολος Γκλέτσος ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας Απόστολος Γκλέτσος δεν έκρυψε την υποστήριξή του προς τον Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα με ιδιαίτερα θερμό τρόπο, όπως αναφέρει το lamianow.gr.

Κατά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία ο Απόστολος Γκλέτσος που ήταν μαζί του πάνω στην εξέδρα άρχισε να δίνει το σύνθημα φωνάζοντας «νάτος νάτος ο πρωθυπουργός» με τον κόσμο που ήταν εκεί να τον ακολουθεί.

Ιδιόχειρη αφιέρωση

Στο μεταξύ ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε και τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμεών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε από το Σεβασμιώτατο ένα δώρο – έκπληξη σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Συγκεκριμένα του είχε ετοιμάσει σε κορνίζα την ιστορική φωτογραφία του πρωτοκαπετάνιου του ΕΛ.Α.Σ.  Άρη Βελουχιώτη κατά την είσοδο του στη Λαμία, μαζί με τον Πατήρ Γερμανό τον Παπα-Ανυπόμονο.

Μάλιστα στην κορνίζα υπήρχε και ιδιόχειρη αφιέρωση του Μητροπολίτη Συμεών προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024