Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ζαχαριάδης για το «όχι» του ΣΥΡΙΖΑ στο επίδομα ενστόλων: «Πατήθηκε το λάθος κουμπί»

Ζαχαριάδης για το «όχι» του ΣΥΡΙΖΑ στο επίδομα ενστόλων: «Πατήθηκε το λάθος κουμπί»

«Την ώρα της ψηφοφορίας έγινε λάθος. Τώρα που θα ανοίξει η νομοθετική υπηρεσία της Βουλής, θα το διορθώσουμε».

Για το επίδομα των 600 ευρώ σε αστυνομικούς και λιμενικούς που έφερε με τροπολογία στη Βουλή η κυβέρνηση, και την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε, μίλησε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Οπως είπε, έγινε λάθος στο πάτημα του κουμπιού από τον εκπρόσωπο του κόμματος που είχε αναλάβει να τοποθετήσει τις ψήφους του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται υπέρ του μέτρου και μάλιστα ζητεί και την διεύρυνσή του.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε σχετικά: «Θέλω να διορθώσω ένα λάθος δικό μας. Για το επίδομα των 600 ευρώ στους ένστολους, τοποθετήθηκε υπέρ και η εισηγήτριά μας κι ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος, αλλά κι εγώ τάχθηκα υπέρ του μέτρου των 600 ευρώ. Και βεβαίως με τη σωστή κριτική που ακούστηκε πριν, υπέρ της διεύρυνσης του μέτρου. Την ώρα της ψηφοφορίας έγινε λάθος. Τώρα (σ.σ.: το πρωί της Τρίτης) που θα ανοίξει η νομοθετική υπηρεσία της Βουλής, θα το διορθώσουμε.

Εγινε λάθος στην τοποθέτηση των ψήφων μας, από τον άνθρωπο που πάτησε το κουμπί. Εχει συμβεί σε όλους. Εχει συμβεί και σε μένα με το να κάνεις λάθος το «ναι» το «όχι» ή το «παρών» όταν πρέπει να ψηφίσεις τόσες πολλές φορές και τόσα πολλά άρθρα. Είναι λοιπόν «ναι» και ζητάμε την διεύρυνση του μέτρου».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Για τις «γνωστές εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ένστολο προσωπικό» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την στάση που τήρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την ψήφιση στη Βουλή της τροπολογίας για την οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ στο σύνολο του ένστολου προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ χθες καταψήφισε την τροπολογία για την οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ στο σύνολο του ένστολου προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Φαίνεται ότι οι γνωστές εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ένστολο προσωπικό δεν του επιτρέπει να συμφωνήσει στην οικονομική ενίσχυσή του κι ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει από τη λογική του «όχι σε όλα»!»

Sports in

LIVE: Μπάγερν – Άρσεναλ

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν - Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024