Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
16χρονος Ρομά: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του

16χρονος Ρομά: Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του

Δριμεία κριτική εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ προς την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό μετά τον θάνατο του 16χρονου Ρομά από την σφαίρα του αστυνομικού της ΔΙΑΣ.

Την τελευταία του πνοή άφησε o 16χρονος Ρομά ο οποίος είχε πυροβοληθεί στις 5 Δεκεμβρίου από αστυνομικό στην διάρκεια καταδίωξης. Σε ανακοίνωση του, ο ΣΥΡΙΖΑ ασκεί κριτική στην Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό για τον θάνατο του 16χρονου από την σφαίρα του αστυνομικού.

Η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρει: «Η τραγική εξέλιξη στην υπόθεση του Κώστα Φραγκούλη προκαλεί θλίψη και οργή. Θλίψη γιατί ένα παιδί 16 χρονών έχασε τη ζωή του, οργή γιατί αυτό συνέβη από σφαίρα αστυνομικού. Μια σφαίρα στο κεφάλι για παράβαση 20 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Πέθανε ο 16χρονος Ρομά που πυροβολήθηκε από αστυνομικό

«Ένα μόνο αίτημα: παντού Δικαιοσύνη»

Συνεχίζει λέγοντας ότι «Στην Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη, στην Ελλάδα της διαφθοράς και της παρακμής η ανθρώπινη ζωή γίνεται όλο και πιο φθηνή. Η αστυνομική αυθαιρεσία με τις ευλογίες Θεοδωρικάκου – Μητσοτάκη οξύνεται. Η αίσθηση αδικίας και ανασφάλειας πνίγει τους πολίτες. Ένα μόνο αίτημα: παντού Δικαιοσύνη. Αυτό θα υπηρετήσει η προοδευτική κυβέρνηση της πολιτικής αλλαγής».

Ο Κώστας Φραγκούλης άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη (13/12) το πρωί, ύστερα από μάχη που έδωσε στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία τέθηκε σε «κόκκινο συναγερμό» για το ενδεχόμενο επεισοδίων από τους Ρομά. «Γνωρίζετε ότι κατ’ εφαρμογή ανωτέρω σχετικών και για έκτακτους σοβαρούς και κατεπείγοντες υπηρεσιακούς λόγους, από λήψεως παρούσας τίθεται σε γενική επιφυλακή το σύνολο του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, μέχρι νεοτέρας και για λόγους προστασίας δημόσιας τάξης και ασφάλειας», αναφέρει η οδηγία της ΕΛ.ΑΣ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024