Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
To «Σώστε την Ομάδας μας με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ» στο Disney+ είναι η Christ-must watch σειρά για σήμερα

To «Σώστε την Ομάδας μας με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ» στο Disney+ είναι η Christ-must watch σειρά για σήμερα

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επιστρέφει πίσω στο ξεκίνημα της καριέρας του στο Ανατολικό Λονδίνο, για να αλλάξει την τύχη μιας νεανικής ομάδας ποδοσφαίρου που κινδυνεύει με υποβιβασμό!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επιστρέφει σπίτι. Μια καριέρα που τον οδήγησε στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου τώρα τον πηγαίνει πίσω στο ξεκίνημα: στο ανατολικό Λονδίνο. Πρόκειται για το μέρος όπου ξεκίνησε η ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του Ντέιβιντ: η κατηγορία Echo. Στη σειρά «Σώστε την Ομάδα μας με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ», ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γίνεται μέλος της Γουέστγουορντ Μπόις, μιας λαϊκής ομάδας παιδιών στην κατηγορία κάτω των 14 ετών από το ανατολικό Λονδίνο που χρειάζεται απεγνωσμένα βοήθεια. Η Γουέστγουορντ δεν έχει κερδίσει κανένα παιχνίδι όλη τη σεζόν και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ο Ντέιβιντ θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλη την εμπειρία του στο ποδόσφαιρο προκειμένου να σώσει τα παιδιά από τον υποβιβασμό. Με στιγμές ηρωισμού αλλά και με απογοητεύσεις, με αποτυχίες και εξιλεώσεις, η Γουέστγουορντ Μπόις, οι προπονητές της και οι οικογένειες των μελών της θα ζήσουν εμπειρίες στη διάρκεια αυτής της σεζόν που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

.

Όλα τα επεισόδια της σειράς «παίζουν μπάλα» στο Disney+.

Οι συνδρομητές του Disney+ μπορούν να έχουν πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, αλλά και σε περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, όλα συγκεντρωμένα σε ένα σημείο. Χιλιάδες ώρες σειρών, ταινιών και αποκλειστικού πρωτότυπου περιεχομένου, σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε όπου και όποτε θέλετε όλες σε ένα σημείο, το Disney+. Για περισσότερα, επισκεφτείτε το www.disneyplus.com ή αναζητήστε την εφαρμογή Disney+ στις περισσότερες κινητές συσκευές και συνδεδεμένες τηλεοράσεις.

.

.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024