Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εύα Καϊλή: Στο παιδικό δωμάτιο βρέθηκαν 150.000 ευρώ - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Εύα Καϊλή: Στο παιδικό δωμάτιο βρέθηκαν 150.000 ευρώ – Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Η βελγική εφημερίδα «Le Soir» αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο

Νέα στοιχεία για τη σύλληψη της Εύας Καϊλή και το μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε σπίτι έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Την στιγμή που οι ελληνικές αρχές διέταξαν τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων και των λογαριασμών της ευρωβουλευτού, καθώς και συγγενικών της προσώπων, η εφημερίδα «Le Soir» αποκαλύπτει τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο, μεταξύ των οποίων, και αυτό της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Διαβάστε επίσης – Εύα Καϊλή: Το σφραγισμένο γραφείο της στο Ευρωκοινοβούλιο

Καλά κρυμμένα χιλιάδες ευρώ

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε η εκπομπή Live News του MEGA, οι βελγικές αρχές βρήκαν τις 150.000 ευρώ κάτω από το κρεβάτι του παιδιού, στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Βέλγιο.

Ωστόσο ο δικηγόρος της οικογένειας Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι δεν υπάρχει κούνια στο σπίτι, όπως του μετέφερε η οικογένεια χωρίς όμως να μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αν και που βρέθηκαν χρήματα.

Δείτε το βίντεο

Κανένα πρόβλημα με τους λογαριασμούς

Μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος Μανταλένας Καϊλή, υποστήριξε ότι αύριο θα γίνει αίτημα «ξεπαγώματος» των λογαριασμών τους, καθώς δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα με αυτούς.

«Δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα με τους λογαριασμούς και τα οικονομικά δεδομένα ούτε του πατέρα, ούτε της αδερφής. Σας λέω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι μόνοι λογαριασμοί που υπάρχουν είναι ένας που μπαίνει ο μισθός 1.200 ευρώ τον μήνα της αδερφής και ένας λογαριασμός του πατέρα που είναι δημόσιος υπάλληλος. Θα κάνουμε αίτηση αύριο το πρωί να αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί που μπαίνουν οι μισθοί».

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, «δεν ισχύει ότι υπάρχει απαγόρευση εξόδου από το Βέλγιο του πατέρα της Εύας Καϊλή. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γυρίσει στην Ελλάδα. Κάθεται εκουσίως όπως θα έκανε ο κάθε πατέρας όταν έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα το παιδί του».

Σχετικά με τα λεφτά που σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ βρέθηκαν στην κατοχή του πατέρα της Εύας Καϊλή, ο δικηγόρος σημείωσε πως δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει.

« Η προδικασία είναι απόρρητη και δε διαρρέει τίποτα. Τηρείται το απόρρητο. Δεν το γνωρίζω αν βρέθηκαν ή όχι.

«Δεν υπάρχει κούνια»

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, η πληροφορία ότι «τα δήθεν χρήματα» που βρέθηκαν κάτω από κούνια στην κατοικία της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες, στεναχώρησε την αδερφή της, καθώς «δεν υπάρχει κούνια, είναι μια κατασκευή επιδαπέδια».

«Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν χρήματα που κατασχέθηκαν μέσα στην κατοικία. Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα επικοινωνίας με τους γονείς της», είπε επίσης ο δικηγόρος, σημειώνοντας ότι η ευρωβουλευτής επικοινωνεί μόνο με τους δικηγόρους της.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024