Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καταγγελία για ασέλγεια σε 12χρονη στην Ηλεία: Στο μικροσκόπιο τα μηνύματα - Θύμα και η αδερφή της;

Καταγγελία για ασέλγεια σε 12χρονη στην Ηλεία: Στο μικροσκόπιο τα μηνύματα – Θύμα και η αδερφή της;

Ξεσκονίζουν τις συνομιλίες με τη 12χρονη. Δύο άτομα στον Εισαγγελέα.

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 12χρονης στη Ζαχάρω, στην Ηλεία. Δύο άτομα, τα οποία βαραίνουν οι καταγγελίες, θα περάσουν το κατώφλι του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

Οι δύο ύποπτοι κλήθηκαν από τις εισαγγελικές αρχές για να καταθέσουν ως ύποπτοι.

Διαβάστε επίσης: Από την Κόνιτσα «φωτίστηκε» το σκάνδαλο της Κιβωτού

Ενώ δεν έχουν απαγγελθεί επίσημα κατηγορίες, οι δύο ύποπτοι, σύμφωνα με το patrisnews.gr, θα καταθέσουν ανωμοτί προφορικά ή εγγράφως ως ύποπτα τελέσεως αδικημάτων που αφορούν γενετήσιες πράξεις και προσβολή ανηλικότητας.

Σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες, ξεκάθαρη εικόνα θα υπάρχει μετά τις καταθέσεις τους. Όταν η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα για να αποφανθεί σχετικά με την κίνηση ποινικής δίωξης κατά των υπόπτων για τα διερευνώμενα εγκλήματα.

Θύμα και η ανήλικη αδερφή της 12χρονης;

Στο πλαίσιο της καταγγελίας, σύμφωνα με το σύνολο των τεκμήριων που έχουν παραδοθεί και είναι σε γνώση των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών που χειρίζονται την υπόθεση, ερευνάται ενδεχόμενη εμπλοκή, με την ιδιότητα του θύματος, και της μεγάλης αδελφής της 12χρονης, που είναι επίσης ανήλικη.

Η αδελφή της 12χρονης δεν έχει εξεταστεί ακόμα στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης. Σε αντίθεση τη 12χρονη που έχει δώσει επανειλημμένα καταθέσεις, καθώς με αυτή έχει καταγραφεί το μεγαλύτερο μέρος της επικοινωνίας με τους υπόπτους.

Στο μικροσκόπιο οι συνομιλίες με τη 12χρονη

Εδώ και δύο περίπου μήνες βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση κατόπιν παραγγελίας του Εισαγγελέα. Ερευνά τις σοβαρότατες καταγγελίες στις οποίες προχώρησε ο πατέρας της ανήλικης.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες με διαλόγους και απεικονίσεις σεξουαλικού περιεχομένου. Αυτά τα στοιχεία έπεσαν στην αντίληψη του πατέρα της 12χρονης, που κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά.

Από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εξεταστεί όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν κατασχεθεί προκειμένου να διασταυρωθούν κυρίως τα δεδομένα, αλλά και το αν προκύπτουν και άλλα αδικήματα.

Η έκθεση με τα πλήρη και αναλυτικά αποτελέσματα θα αποσταλούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου τις αμέσως επόμενες μέρες, ώστε να αξιολογηθούν και αυτά.

«Η υπόθεση αφορά κυρίως συνομιλίες με τη 12χρονη. Θέλουμε να μάθουμε αν υπάρχουν και περαιτέρω πράξεις από αυτές που έχουμε δει. Αυτή είναι η απορία και η αγωνία μας. Υπάρχουν κάποιες πράξεις οι οποίες σίγουρα αφορούν απεικονίσεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει και σωματική επαφή, αυτό θα αποδειχθεί από την έρευνα του ηλεκτρονικού υλικού. Δεν ξέρω τι άλλο έχει μεσολαβήσει, εκτός από αυτά που βρέθηκαν στα χέρια μας, τα οποία και καταθέσαμε γιατί θεωρήσαμε ότι εμπίπτουν σε αρκετά αδικήματα» δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο ένας εκ των συνηγόρων της 12χρονης και του πατέρας της, Ηρακλής Τοκατλόγλου, που έχει αναλάβει την υπόθεση μαζί με τον Γιώργο Βογιατζή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν η σοκαριστική καταγγελία στην οποία προχώρησε ο πατέρας της ανήλικης στη Ζαχάρω που οδήγησε στην έναρξη της προκαταρκτικής έρευνας από την Εισαγγελία του Πύργου.

Ο πατέρας της 12χρονης, σύμφωνα με το patrisnews.gr, κατήγγειλε τον σύντροφο της εν διαστάσει συζύγου του πως ασέλγησε στη 12χρονη. Υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 55χρονου επιχειρηματία με τον οποίο φέρεται να έχει δεσμό η πρώην σύζυγός του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, βρέθηκαν φωτογραφίες του ανήλικου κοριτσιού στο κινητό τηλέφωνο του 55χρονου.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024