Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στο Μαρούσι:  Τι λέει η οικογένεια της 17χρονης στο Μαρούσι

Έγκλημα στο Μαρούσι: Τι λέει η οικογένεια της 17χρονης στο Μαρούσι

Το έγκλημα που διέπραξε η ανήλικη προκάλεσε σοκ ενώ η ίδια σύμφωνα με πληροφορίας δεν είναι ακόμη σε θέση να καταθέσει στις Αρχές για όσα συνέβησαν το μοιραίο απόγευμα

Να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης με τη δολοφονία της 22χρονης στο Μαρούσι από την 17χρονη φίλη της προσπαθούν οι Αρχές.

Το έγκλημα που διέπραξε η ανήλικη προκάλεσε σοκ ενώ η ίδια σύμφωνα με πληροφορίας δεν είναι ακόμη σε θέση να καταθέσει στις Αρχές για όσα συνέβησαν το μοιραίο απόγευμα.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, είναι τα λίγα λόγια που είπε η 17χρονη στον αστυνομικό που την εντόπισε.

Ο μοιραίος καβγάς

Σύμφωνα με την ίδια, όταν η 22χρονη ζήτησε από την 17χρονη να διακόψουν τις επαφές τους, τότε η ανήλικη, που αντιμετωπίζει όπως αποκάλυψε η οικογένειά της σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, άρπαξε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στο θύμα.

Μέχρι στιγμής, έχει καταθέσει μόνο η μητέρα της ανήλικης, η οποία είπε στους αστυνομικούς ότι η κόρη της πάσχει από βαριά ασθένεια και πρέπει να παίρνει τα χάπια της.

Η οικογένεια της 17χρονης είναι συντετριμμένη για το έγκλημα που διέπραξε η κόρη τους.

Οπως αναφέρει η οικογένεια της ανήλικης, η κόρη τους λάμβανε μακροχρόνια αγωγή για τα ψυχικά προβλήματα που είχε, ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να θεραπευτεί.

Παράλληλα, στην ανακοίνωσή της, κάνει αναφορά για μια σχέση «η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας». Κλείνοντας εκφράζουν την οδύνη τους στην οικογένεια της 22χρονης κι αναφέρουν πως «ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους, θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή». Ο δικηγόρος χαρακτηρίζει τη δολοφονία «έγκλημα πάθους».

Ποινική δίωξη

Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η 17χρονη, η οποία φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη της στο σπίτι της στο Μαρούσι.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία. Η 17χρονη παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή ανηλίκων.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024