Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρούσι: «Θόλωσα και τη σκότωσα όταν...» - Η σχέση της 17χρονης που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη

Μαρούσι: «Θόλωσα και τη σκότωσα όταν…» – Η σχέση της 17χρονης που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη πήρε ένα κουζινομάχαιρο και χτύπησε με μανία τη φίλη της, μέχρι να τη σκοτώσει

Αδιανόητη τραγωδία στο Μαρούσι το απόγευμα της Κυριακής, όπου μια 17χρονη κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον λαιμό της 22χρονης φίλης της.

Η 22χρονη κατέληξε μετά τα θανατηφόρα χτυπήματα, τα οποία ήταν αποτέλεσμα ενός άγριου καυγά που είχε με την ανήλικη φίλη της.

Διαβάστε επίσης: Σοκ από το έγκλημα στο Μαρούσι – Γιατί η 17χρονη σκότωσε την 22χρονη φίλη της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη πήρε ένα κουζινομάχαιρο και χτύπησε με μανία τη φίλη της, μέχρι να τη σκοτώσει. Η δράστις φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και να λαμβάνει βαριά θεραπευτική αγωγή.

Σε κατάσταση σοκ

Η 17χρονη μέχρι αργά χθες, πριν τη μεταγωγή της από τη Υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής στο «Ανηλίκων», ήταν σε κατάσταση σοκ, ενώ δεν ήταν σε θέση να καταθέσει.

«Θόλωσα και τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε….» ήταν τα λόγια που ψέλλιζε, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» για την 22χρονη φίλη της, με την οποία ήταν πολύ δεμένες.

Χθες το βράδυ, ο πατέρας της 17χρονης και ο συνήγορός της, κ. Θεοδωρόπουλος, επικοινώνησαν με τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα προκειμένου να εξετάσει την ανήλικη.

Η 17χρονη κρατείται στο τμήμα ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και αναμένεται να γίνει η μεταγωγή της στον εισαγγελέα. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, ο εισαγγελέας να ζητήσει και μία ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη πριν την εξετάσει τη 17χρονη.

Το κορίτσι ήταν μαθήτρια Γ’ Λυκείου και θεωρητικά θα έπρεπε να ετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, όμως, όπως λένε οι περίοικοι, είχε εγκαταλείψει το σχολείο και παρουσιαζόταν ως ένα προβληματικό πρόσωπο στη γειτονιά.

Σύμφωνα με αναφορές, η 17χρονη και η 22χρονη είχαν γνωριστεί το καλοκαίρι του 2022.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας της 17χρονης

Χθες έλαβα εντολή από τους γονείς της δεκαεπτάχρονης στο Μαρούσι προκειμένου να υπερασπιστώ την κόρη τους που φέρεται πως τέλεσε ανθρωποκτονία εναντίον της εικοσιδιάχρονης φίλης της.

Όταν ενημερωθώ από την κ. Ανακρίτρια και λάβω γνώση της δικογραφίας και των συνθηκών του εγκλήματος, τότε θα μπορώ με βεβαιότητα να ενημερώσω την κοινή γνώμη για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα τα εγκλήματα πάθους όπως το συγκριμένο έχουν πολλές νομικές διακλαδώσεις, αναλύσεις και λεπτομέρειες.

Σήμερα θρηνούν δύο οικογένειες και όχι μία. Η οικογένεια της ανήλικης δράστιδος και η οικογένεια του θύματος.

Εκπροσωπώντας την φερόμενη ως δράστιδα και έχοντας την ιδιότητα του πληρεξουσίου και αντικλήτου δικηγόρου της σας παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση της οικογένειάς της.

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας

Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους.

Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας.

Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της.

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

ΑΘΗΝΑ 12-12-2022

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024