Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Smartphones για εκείνον… και για εκείνη: Έχουν διαφορές;

Smartphones για εκείνον… και για εκείνη: Έχουν διαφορές;

Σύντομος οδηγός για να επιλέξετε κορυφαία smartphones που θα ταιριάζουν άψογα σε εκείνον αλλά και σε εκείνη.

Η περίοδος των γιορτών πλησιάζει και φυσικά θα πρέπει να προετοιμαστούμε, επιλέγοντας τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους μας. Μία από τις καλύτερες επιλογές και για εκείνον αλλά και για εκείνη είναι τα smartphones, τα έξυπνα κινητά που μας συνοδεύουν σε κάθε στιγμή της ημέρας μας, βοηθώντας μας να ολοκληρώσουμε κάθε υποχρέωση.

Θα βρείτε το καλύτερο σε ασυναγώνιστη τιμή στην ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones ενώ θα το παραλάβετε στην ώρα του, στην πόρτα σας, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα, χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Τώρα, οι αγορές σας γίνονται πανεύκολες, καθώς το SHOPFLIX.GR σας βοηθά να αποκτήσετε ό,τι κι αν θέλετε (όσο και αν κοστίζει) με έως 60 άτοκες δόσεις.

Και μην ξεχνάτε ότι εδώ θα βρείτε δώρα για όλους και θα ανακαλύψετε όλα όσα κρύβει ο σάκος του… SHOPFLIX για να επωφεληθείτε από ασυναγώνιστες προσφορές.

Smartphones για εκείνον και για εκείνη

Τα smartphones πρόκειται για μία από τις καλύτερες επιλογές δώρου, καθώς μπορεί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της καθημερινότητας τόσο εκείνης όσο και εκείνου, βοηθώντας του να μην χάνουν κανένα επαγγελματικό email και μήνυμα, να καταγράφουν τις προπονήσεις τους και κάθε ραντεβού στο calendar, παραμένοντας διαρκώς σε σύνδεση.

Εκτός από τις κλήσεις και τις βιντεοκλήσεις, οι αγαπημένοι σας θα μπορούν να απολαμβάνουν μια εμπειρία υψηλής θέασης, βλέποντας βίντεο ή ακόμα και επεισόδια της αγαπημένης τους σειράς μέσα από την οθόνη του έξυπνου κινητού τους.

Η μουσική, το ατελείωτο scrolling και φυσικά οι φωτογραφίες και selfie σχεδόν επαγγελματικού επιπέδου, πρόκειται για μόνο μερικές από τις απίθανες λειτουργίες τους.

Για να σας βοηθήσουμε, βρήκαμε τρία κορυφαία smartphones για εκείνον αλλά και για εκείνη που σίγουρα θα τους ενθουσιάσουν. Αφήστε τα ενδιαφέροντα, τις καθημερινές τους υποχρεώσεις και την αισθητική τους να σας καθοδηγήσουν στην τελική σας επιλογή:

Xiaomi Redmi Note 11 4GB 128GB Graphite Gray

Εάν θέλετε ένα smartphone που να ξεχωρίζει σε όλα τα επίπεδα τότε το Xiaomi Redmi Note 11 πρόκειται για την καλύτερη επιλογή. Διαθέτει μία κομψή, λεπτή και ελαφριά συσκευή που θα διευκολύνει εκείνον αλλά και εκείνη στην απαιτητική τους  καθημερινότητα, με επίπεδο μίνιμαλ design υπέροχης αισθητικής που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Η εντυπωσιακή οθόνη AMOLED 6.43 ιντσών FHD+ (ανάλυση 2400×1080) θα καταπλήξει τους αγαπημένους σας ενώ τα ζωντανά, πλούσια χρώματα με τον ρυθμό ανανέωσης έως 90Hz χαρίζει ομαλή εικόνα σε σκηνές δράσης αλλά και στο σκρολάρισμα, διατηρώντας χαμηλή την μπλε ακτινοβολία.

Με αυτό το κινητό, η ανάγνωση κειμένων είναι πιο ξεκούραστη από ποτέ χάρη στην προηγμένη λειτουργία Reading Mode 3.0 αλλά και την εξαιρετική αντίθεση και φωτεινότητα, ακόμα και όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο κάτω από το έντονο φως του ήλιου (Sunlight Display).

Όλα αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με τα δύο ηχεία του για καθαρό και δυνατό στερεοφωνικό ήχο, απογειώνουν την εμπειρία για απόλαυση κάθε μέρα.

Θα το βρείτε εδώ

Apple iPhone 13 5G 4GB 128GB Midnight

Με επεξεργαστή A15 Bionic, οθόνη Super Retina XDR, σύνδεση 5G, κάμερα με υπερευρυγώνιο φακό και ανθεκτικό design Ceramic Shield, το iPhone 13 5G σίγουρα θα ενθουσιάσει τους αγαπημένους σας.

Η Super Retina XDR οθόνη τεχνολογίας OLED μεγιστοποιεί την απόλαυση, είτε πρόκειται για την ανάγνωση ενός εγγράφου, είτε για την παρακολούθηση ενός επεισοδίου από την αγαπημένη τους σειρά. Πρόκειται για την πιο φωτεινή Super Retina και φτάνει τα 1.200 για HDR περιεχόμενο.

Έτσι μπορούν να βλέπουν τα πάντα και σε άμεσο ηλιακό φως ενώ κινηματογραφικού επιπέδου εύρος χρωμάτων, χαρίζει απίστευτη λεπτομέρεια για να βλέπουν τα πάντα όπως και ο δημιουργός τους.

Έρχεται με μια selfie κάμερα που μοιραία ξεχωρίζει, μιας και κάνει ό,τι και η main camera. Από το Cinematic mode, τα Photographic Styles, το Dolby Vision HDR, το Portrait mode, το Night mode selfies, το Smart HDR 4 και το Deep Fusion μέχρι και πολλά ακόμα εφέ που θα απογειώσουν τις λήψεις τους. Σε συνδυασμό μάλιστα με τον νέο επεξεργαστή Α15 Bionic, δίνει την πιο ασφαλή αναγνώριση προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Θα το βρείτε εδώ

Samsung Galaxy A53 5G 6GB 128GB Awesome Black

Το Samsung Galaxy A53 5G πρόκειται για το πιο awesome δώρο, αφού χαρίζει και το πιο awesome περιεχόμενο! Κομψή και λεπτή συσκευή με μίνιμαλ πλαίσιο οπίσθιας κάμερας, αποδεικνύει πως η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα.

Παράλληλα, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις διάφορες φθορές, καθώς διαθέτει γυαλί Corning Gorilla Glass 5 για προστασία ενάντια σε πτώσεις και γρατζουνιές και είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP67 (βύθιση σε έως 1 μέτρο γλυκού νερού για έως 30 λεπτά), για χρήση δίχως άγχος!

Είναι εξοπλισμένο με οκταπύρηνο πανίσχυρο επεξεργαστή 5nm, για να συντροφεύει στο multitasking της καθημερινότητας τους αγαπημένους σας χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις.

Με το 5G, απολαμβάνουν πολύ γρήγορες ταχύτητες, τόσο στο downloading, όσο και στο uploading και παρακολουθούν το αγαπημένο τους περιεχόμενο σε υπηρεσίες video streaming, χωρίς καθυστερήσεις.

Θα το βρείτε εδώ

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024