Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ηλεκτρική ενέργεια σε σπίτια και επιχειρήσεις με τα πιο οικονομικά πακέτα

Ηλεκτρική ενέργεια σε σπίτια και επιχειρήσεις με τα πιο οικονομικά πακέτα

Η ελίν μέσω του «ελίν electricon» προσφέρει αξιοπιστία και διαφάνεια, προσωποποιημένες λύσεις για τους πελάτες στις οικονομικότερες τιμές για τον μήνα Δεκέμβριο

Αν είναι κάτι που «καίει» στην κυριολεξία τις τσέπες των νοικοκυριών αυτή την περίοδο, είναι το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος.

Παρά τις γενναίες επιδοτήσεις που έχουν γίνει, οι περισσότεροι πολίτες σκέφτονται την κατανάλωση ενέργειας που κάνουν. Μάλιστα «κόβουν» από τα υπόλοιπα έξοδά τους προκειμένου να ανταποκριθούν στους υψηλούς λογαριασμούς.

Ο χειμώνας μπήκε και ημερολογιακά, τα πρώτα κρύα είναι εδώ και η θέρμανση σπιτιών κι επαγγελματικών χώρων είναι αδιαπραγμάτευτη.

Οι επόμενοι τρεις μήνες τουλάχιστον, δοκιμάζουν τα οικονομικά νοικοκυριών και επιχειρήσεων, αφού οι ανάγκες θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Αυτό που ζητούν όλοι είναι έναν αξιόπιστο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας με διαφανείς υπηρεσίες, χωρίς «ψιλά» γράμματα και «εκπλήξεις» στους λογαριασμούς.

Ζητούν, ταυτόχρονα, και χαμηλές χρεώσεις που δεν θα προκαλέσουν «ηλεκτροσόκ» στους καταναλωτές.

Ολοκληρωμένες λύσεις από έναν αξιόπιστο πάροχο

Έρευνες μεταξύ νοικοκυριών και επιχειρήσεων αναφέρουν ότι βασικό αίτημα των καταναλωτών είναι να μπορεί ο πάροχος να προσφέρει ολοκληρωμένες αλλά και προσωποποιημένες λύσεις. Ο ανταγωνισμός όμως είναι μεγάλος, οι απαιτήσεις ακόμη μεγαλύτερες και οι καλύτεροι πάροχοι επιβραβεύονται από τους ίδιους τους καταναλωτές.

Στο παιχνίδι του ανταγωνισμού έχει μπει για τα καλά και με ιδιαίτερη επιτυχία η ελίν. Μια εταιρεία που έχει 68 χρόνια εμπειρίας στην ενεργειακή αγορά της Ελλάδας, αλλά που από το 2019 έχει γίνει ένας ισχυρός «παίκτης» και στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ο πιο οικονομικός πάροχος τον Δεκέμβρη

Η ελίν παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε κατοικίες και επιχειρήσεις για όλες τις κατηγορίες πελατών, χαμηλής και μέσης τάσης, σε όλη τη χώρα, με την έμπειρη ομάδα της να βρίσκεται στο πλευρό των καταναλωτών για να προσφέρει προσωποποιημένες λύσεις που να ανταποκρίνονται στις δικές τους ανάγκες.

Όσον αφορά τις χρεώσεις, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η ελίν είναι ο οικονομικότερος πάροχος για τον μήνα Δεκέμβριο. Υιοθέτησε άμεσα τις κατευθυντήριες οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής και συνέχισε να προσφέρει τα οικονομικότερα τιμολόγια και μετά τον Αύγουστο του 2022.

Ταυτόχρονα, τα προγράμματα που προσφέρει η εταιρία μέσω του «ελίν electricon»  είναι χωρίς καμία χρονική δέσμευση καθώς και τη δυνατότητα συνδυαστικών προγραμμάτων για την ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο, μέσω του «ελίν aerion», με επιπλέον όφελος κάθε μήνα.

Διαθέτει πολλούς ευέλικτους τρόπους εξόφλησης των λογαριασμών τους. Οι καταναλωτές μπορούν να αξιοποιήσουν κανάλια όπως την online πλατφόρμα myelin, το livepay.gr, τις πάγιες εντολές πληρωμής, τις πληρωμές σε πρακτορεία ΟΠΑΠ για να αποπληρώσουν το λογαριασμό τους εύκολα και γρήγορα.

Με την αξιοπιστία της ελίν, το «ελίν electricon» προσφέρει οικονομικά προγράμματα στους καταναλωτές με απόλυτη διαφάνεια στις χρεώσεις, καθιστώντας την εταιρία κορυφαία επιλογή παρόχου για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024