Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φέτος τα Χριστούγεννα, το ασφαλές Internet θα είναι το καλύτερο δώρο για την οικογένειά μας

Φέτος τα Χριστούγεννα, το ασφαλές Internet θα είναι το καλύτερο δώρο για την οικογένειά μας

Πολύτιμο και συναρπαστικό, το διαδίκτυο είναι ταυτόχρονα γεμάτο παγίδες. Μια εορταστική προσφορά μας βοηθά να τις κρατήσουμε μακριά από την οικογένειά μας.

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε πριν κοιμηθούμε, είναι να κλειδώσουμε την εξώπορτα του σπιτιού μας – ακόμη κι όταν περιμένουμε την επίσκεψη του Άι Βασίλη. Όμως, δεκαετίες έπειτα από την πρώτη μας επαφή με το internet και έχοντας πιθανότατα και οι ίδιοι πέσει κάποια στιγμή σε ορισμένες από τις παγίδες του, τείνουμε να ξεχνάμε τη σημασία της ασφαλούς πλοήγησης για την οικογένειά μας και κυρίως για τα μικρότερα μέλη της που είναι και τα πλέον ευάλωτα στους διάφορους κινδύνους που εγκυμονεί.

Φέτος τα Χριστούγεννα, είναι η καλύτερη στιγμή να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας ένα ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον, ιδίως από τη στιγμή που το δώρο μας αυτό, κρύβει μέσα του… το δικό του δώρο. Το ESET Internet Security, η δημοφιλής και αξιόπιστη λύση που παρέχει πολυεπίπεδη προστασία και είναι γνωστή για την τέλεια ισορροπία ανίχνευσης, ταχύτητας και χρηστικότητας, προσφέρει αποκλειστικά για τις ημέρες των Χριστουγέννων τρία χρόνια κάλυψης στην τιμή των δυο – για να μπορέσουμε να αφιερώσουμε το υπόλοιπο ποσό σε ακόμη περισσότερα δώρα για την οικογένειά μας.

Ολοκληρωμένη προστασία

Πέραν των βραβευμένων antivirus, antispyware και firewall, το ESET Internet Security μας παρέχει μια σειρά από ολοκληρωμένες λύσεις, που επιτρέπουν σε μικρούς και μεγάλους να εξερευνούν τον συναρπαστικό κόσμο του internet με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Για παράδειγμα, η εγκατάστασή του μας δίνει τη δυνατότητα να ασφαλίσουμε τη web κάμερά μας, να ελέγξουμε την ασφάλεια του οικιακού router και όλων των συνδεδεμένων έξυπνων συσκευών, αλλά και να πραγματοποιήσουμε ηλεκτρονικές αγορές και τραπεζικές συναλλαγές – αναπόσπαστα κομμάτια πια της καθημερινότητάς μας – χωρίς άγχος, χρησιμοποιώντας browser σε ασφαλές περιβάλλον της ESET. Και πέρα από τις διαδικτυακές μας διαδρομές, το ESET Internet Security φροντίζει για την ασφάλεια της ίδιας της συσκευής μας, με την εφαρμογή anti-theft που επιτρέπει τον άμεσο εντοπισμό της.

Ο έλεγχος στα χέρια των γονιών

Σημαντικότερο χαρακτηριστικό της ολοκληρωμένης λύσης της ESET για όλους τους γονείς, είναι χωρίς αμφιβολία ο εξελιγμένος γονικός έλεγχος. Το parental control ρυθμίζεται εύκολα και μπλοκάρει αποτελεσματικά το ακατάλληλο περιεχόμενο στη μηχανή αναζήτησης, ενώ παράλληλα προστατεύει τα παιδιά από κάθε είδους απειλή, συμπεριλαμβανομένων των κακόβουλων επιθέσεων από τους γνωστούς σε όλους μας «hackers».

Πέραν αυτών, όμως, μας δίνει τη δυνατότητα χειρισμού όλων των συσκευών μας, μέσα από τη σύνδεση στο γονικό λογαριασμό από την πλατφόρμα ESET Home, ενώ παράλληλα μας επιτρέπει να μοιραστούμε τις άδειες με φίλους ή συγγενείς και να παρακολουθούμε άμεσα τη διαδικτυακή δραστηριότητα των παιδιών μας, λαμβάνοντας ειδοποιήσεις ασφαλείας ανά πάσα στιγμή, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Επιπλέον, μέσα από το parental control μπορούμε να παρακολουθούμε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν τα παιδιά μας, αλλά και να ορίσουμε τον χρόνο που μπορούν να καταναλώνουν στις android συσκευές τους – για να μην γίνουν τα μάτια τους… τετράγωνα.

Ανέμελο e-shopping

Εκτός από τους μικρούς, προστασία χρειαζόμαστε και οι μεγάλοι. Ιδίως από τη στιγμή που στρεφόμαστε όλο και περισσότερο στις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Ακόμη και οι πλέον υποψιασμένοι, δεν είναι δύσκολο να παραπλανηθούν από ένα φαινομενικά αθώο e-mail που φαίνεται να προέρχεται από την τράπεζά τους ή από κάποιον επίσημο φορέα, ενώ δεν είναι πάντα εύκολο να αναγνωρίσουμε ποια ηλεκτρονικά καταστήματα είναι πραγματικά και ποια αποτελούν απλώς τις βιτρίνες των επιτήδειων.

Για την προστασία των οικονομικών μας δεδομένων κατά τη διάρκεια ηλεκτρονικών συναλλαγών, η ESET έχει σχεδιάσει ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας, που αφορά ειδικά στις τραπεζικές πληρωμές. Έτσι, μπορούμε να απολαμβάνουμε με ασφάλεια τις αγορές μας στο Internet και να πραγματοποιούμε χωρίς άγχος όλες τις αναγκαίες τραπεζικές συναλλαγές – άλλο ένα μεγάλο bonus για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια μας.

Μάθετε περισσότερα για τη χριστουγεννιάτικη προσφορά του ESET Internet Security.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024