
Κιβωτός του Κόσμου: Αποκλειστικές εικόνες από το διαμέρισμα του πατέρα Αντωνίου στον Κολωνό
Μέσα στον χώρο όπου έμεναν ο πατέρας Αντώνιος, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή
Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση της «Κιβωτού του Κόσμου» και τη χλιδή στην οποία ζούσε ο πατέρας Αντώνιος.
Ο Alpha εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες μέσα από το διαμέρισμα, όπου έμεναν ο πατέρας Αντώνιος, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, στον τρίτο όροφο της δομής της στον Κολωνό. Το διαμέρισμα άδειασε την περασμένη Παρασκευή.
Όπως φαίνεται και στα πλάνα βγαίνοντας από το ασανσέρ υπάρχει ο χώρος υποδοχής και στα δεξιά ένας χώρος, σαν στούντιο, όπου έμενε ο πατέρας Αντώνιος. Εκεί βρισκόταν το κρεβάτι του, ένα μπιλιάρδο και όργανα γυμναστικής.
Στα αριστερά, υπήρχε ένα διαμέρισμα με κουζίνα και υπνοδωμάτια, όπου έμεναν η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή και ο μικρός Νώε.
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μήνυμα από το 112
- Καλό παράδεισο κυρία Κοκοβίκου: Ένα διαφορετικό «αντίο» στη Μάρω Κοντού στην Πλάκα
- Ουκρανία: Διαδηλώσεις και μια ηχηρή παραίτηση μετά την απόφαση Ζελένσκι να απολύσει τον υπουργό Άμυνας
- Ο Αλέξης Τσίπρας σε απευθείας γραμμή με τη βάση – Η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση με τα μέλη της ΕΛΑΣ
- ΕΠΟ: Όλες οι ημερομηνίες του Κυπέλλου Ελλάδας – Πότε θα γίνει ο τελικός
- Το Ιράν ζήτησε από τους Χούθι να κλείσουν την Ερυθρά Θάλασσα – Αν οι ΗΠΑ πλήξουν ενεργειακές υποδομές του
