Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Καβογιάννη: «Αγκαλιαστήκαμε και...» - Συγκλονιστική εξομολόγηση

Μαρία Καβογιάννη: «Αγκαλιαστήκαμε και…» – Συγκλονιστική εξομολόγηση

Δείτε το βίντεο

Η αγαπημένη και πολύ ταλαντούχα ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη ήταν καλεσμένη το απόγευμα της Κυριακής στο Γειά σου στον ΣΚΑΙ, παραχωρώντας μια εφ’ όλης της ύλης και απολαυστική συνέντευξη στην πολύ καλή της φίλης Μαρία Μπακοδήμου.

Η ηθοποιός δεν ήταν δυνατόν να μην αναφερθεί στο Maestro του Mega, στο οποίο παίζει με μεγάλη επιτυχία τη Μαρία μια γυναίκα, που προσπαθεί να επιβιώσει ενώ ξυλοκοπείται από τον άντρα της και παράλληλα πρέπει να μεγαλώσει το παιδί της.

Η ίδια αρχικά μίλησε με μεγάλη χαρά για αυτή της τη συμμετοχή στην πετυχημένη παραγωγή και στη συνέχεια εξέφρασε τον θαυμασμό της για ένα από τα πρόσωπα, που παίζουν στη σειρά.

«Η πιο όμορφη, γλυκιά, ζεστή, γενναιόδωρη αγκαλιά… Χαρούλα μου είσαι το δώρο μου που γεμίζεις τα μάτια μου με το φως σου… σκορπάς το θείο σου ταλέντο απλόχερα και μοναδικά. Είναι τιμή μου που παίζω μαζί σου. Σ’ αγαπώ», είπε η Καβογιάννη.

Η συγκίνηση της Μαρίας Καβογιάννη για τις σκηνές ξυλοδαρμού στο Maestro

Όσο για τις πολύ δύσκολες και δραματικές σκηνές, που τη βλέπουμε να κάνει εξήγησε, πως είναι δύσκολο όλο αυτό για εκείνη, καθώς τη σοκάρει το γεγονός, πως βλέπει άγνωστες γυναίκες στο δρόμο να την αγκαλιάζουν με αφορμή το μήνυμα της κακοποίησης, που περνάει.

«Είναι ένας ρόλος πάρα πολύ πονεμένος. Έχουν υποστεί πολλοί άνθρωποι αυτή τη βία. Αυτό μας ενώνει. Μια, δύο φορές μου έτυχε να βρεθώ μια δύο γυναίκες, αγκαλιαστήκαμε, μου ζήτησαν να με αγκαλιάσουν και κλαίγαμε και οι δύο. Σαν να ξέραμε ότι συμβαίνει αυτό το πράγμα. Εγώ δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι αντίστοιχο, μάλλον ήμουν τυχερή. Είναι θλιβερό όμως» τόνισε η Μαρία Καβογιάννη.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024