Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός με Γκβάρντιολ: Στα… πόδια του όλη η Ευρώπη

Χαμός με Γκβάρντιολ: Στα… πόδια του όλη η Ευρώπη

Μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον Γιόσκο Γκβάρντιολ.

Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ, είναι χωρίς αμφιβολία, η μεγάλη «αποκάλυψη» στο Μουντιάλ 2022, που διεξάγεται στο Κατάρ. Σε ηλικία μόλις 20 ετών, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός, αγωνίζεται με εξαιρετική ωριμότητα, ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα, αποτελώντας «εγγύηση» για την αμυντική λειτουργία της εθνικής ομάδας, που την ερχόμενη Τρίτη (13/12, 21:00) θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό, με αντίπαλο την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ποιοι παίκτες έδειξαν ότι μπορούν να βγουν μπροστά…

Εκτός από τους απανταχού Κροάτες, οι εμφανίσεις του Γκβάρντιολ, έχουν ικανοποιήσει ιδιαίτερα και τους διοικούντες την Λειψία, καθώς στο πρόωσπο του νεαρού άσου, «βλέπουν» πολλά εκατομμύρια. Από το περασμένο καλοκαίρι, οι υπεύθυνοι της Τσέλσι, είχαν εντοπίσει τις ικανότητες του Γκβάρντιολ, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Ωστόσο, μετά την εμφατική απόδοση του Κροάτη στόπερ στον προημιτελικό με την Βραζιλία, όπου περιόρισε αισθητά τους Νεϊμάρ και Ρισάρλισον, η αξία του στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο» αναμένεται να «εκτοξευθεί στα ύψη».

Η διοίκηση της Λειψίας, δαπάνησε 19 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει πριν από 1,5 χρόνο από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ήδη, ο μάνατζερ του, επεξεργάζεται τις προτάσεις που φθάνουν στο γραφείο του.

Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να προσφέρει περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του, με επιπλέον μπόνους επίτευξης στόχων και ποσοστό μεταπώλησης. Παράλληλα, για τον Γκβάρντιολ, θα κινηθεί και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, με ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που οι διοικούντες την Μπάγερν Μονάχου, έχουν κλεισμένο ραντεβού με τον μάνατζερ του νεαρού Κροάτη, χωρίς ωστόσο να προσιορίζεται χρονικά αυτή η συνάντηση.

Προς το παρόν, η Λίβερπουλ και η Παρί Σεν Ζερμέν, παραμένουν απλοί… παρατηρητές, ενώ θεωρείται βέβαιη, η ύπαρξη ενδιαφέροντος από την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης, που βρίσκονται σε… δεύτερο ρόλο, λόγω του μεγάλου κόστους για την απόκτηση του Γκβάρντιολ.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024