Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Έσπασε» τη σιωπή του ο Ρονάλντο- Μετά τα δάκρυα οι εξηγήσεις

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Ρονάλντο- Μετά τα δάκρυα οι εξηγήσεις

Πρώτη ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μαρόκο.

Από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συγκέντρωσε πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά το ταξίδι της Πορτογαλίας στα γήπεδα του Κατάρ δεν συνεχίζεται. Το απίθανο Μαρόκο έβαλε τέλος στα όνειρα και τις ελπίδες του CR7, ο οποίος και προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στα social media.

Ο 37χρονος άσος τόνισε πως έδωσε τα πάντα για το όνειρο της κατάκτησης του Μουντιάλ, ενώ υπογράμμισε πως δεν θα εγκατέλειπε ποτέ τους συμπαίκτες και τη χώρα του.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 68-88: Ασταμάτητος ο Θρύλος του Μπαρτζώκα

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Η κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς κέρδισα πολλούς τίτλους σε διεθνές επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας, αλλά το να βάλω το όνομα της χώρας μας στο υψηλότερο σκαλί του κάσμου ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου. Πάλεψα γι’ αυτό. Πάλεψα σκληρά για αυτό το όνειρο.

Στις πέντε παρουσίες μου σε Μουντιάλ πάνω από 16 χρόνια, πάντα στο πλευρό μεγάλων παικτών και υποστηριζόμενος από εκατομμύρια Πορτογάλους, τα έδωσα όλα. Άφησα όλα τα προβλήματα εκτός γηπέδου.

Ποτέ δεν εγκατέλειψα έναν αγώνα και ποτέ δεν εγκατέλειψα αυτό το όνειρο. Όμως δυστυχώς χθες το όνειρο τελείωσε. Απλά θέλω όλοι να ξέρετε ότι έχουν ειπωθεί πολλά, έχουν γραφτεί πολλά, έχουν γίνει πολλές υποθέσεις, αλλά η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν σταμάτησε ποτέ.

Ήμουν πάντα ένας που αγωνιζόμουν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη μου στους συναδέλφους μου και στη χώρα μου. Δεν έχω πολλά να πω προς το παρόν. Ευχαριστώ Πορτογαλία. Ευχαριστώ Κατάρ. Το όνειρο ήταν ωραίο όσο κράτησε… Τώρα, ελπίζω ότι ο καιρός θα είναι καλός σύμβουλος και θα επιτρέψει στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματα του».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024