Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιν: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Κέιν: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Την ευθύνη για την ήττα, το χαμένο πέναλτι και τον αποκλεισμό ανέλαβε ο Χάρι Κέιν.

Ο Χάρι Κέιν είχε την ευκαιρία να… αλλάξει την Ιστορία στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά έχασε το δεύτερο πέναλτι που εκτέλεσε στο 81ο λεπτό (σ.σ. είχε ισοφαρίσει από την «άσπρη βούλα» στο 54`) του προημιτελικού με την Γαλλία, που τελικά νίκησε με 2-1 και προκρίθηκε στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Αγγλος επιθετικός της Τότερναμ, δήλωσε στο «ITV»: «Δημιουργήσαμε τις καλύτερες ευκαιρίες. Αλλά όλοι ξέρουμε, ότι τα μεγάλα ματς κρίνονται σε λεπτομέρειες. Και αυτές, γύρισαν υπέρ του αντιπάλου.

Το πρώτο πέναλτι, ήταν εξαιρετικό και το δεύτερο δεν το έκανα όπως ήθελα. Είναι σαν να κτυπάς μια κλωτσιά στο πηγούνι και σίγουρα θα πονέσει. Ολο το ματς θα πονέσει, γιατί ήμασταν πολύ σίγουροι για αυτό που κάναμε. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου.

Διαβάστε επίσης: Η αποθέωση της κόντρας και ο Μαροκινός… Ρονάλντο

Ενα Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι κάθε τέσσερα χρόνια, δεν είναι ότι θα έχουμε άλλη μια ευκαιρία του χρόνου. Ομως, κάναμε ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο και όλα κατέληξαν σε μια μικρή λεπτομέρεια, για την οποία αναλαμβάνω την ευθύνη.

Δεν ανησυχώ για την ομάδα. Εχουμε μεγάλα ταλέντα και το Euro είναι σε ένα 1-1,5 χρόνο. Είναι ποδόσφαιρο, είναι αθλητισμός, μερικές φορές πρέπει να παίρνεις τα πράγματα χαλαρά και να προχωρήσεις».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024