Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης του Vicarage Road για την 22η αγωνιστική της Championship της Αγγλίας.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα από τον Χαμζά Τσάουντρι και εν συνεχεία έδωσε την θέση του στον Γκρέγκ Ντόχερτι.
Στο στρατόπεδο του αγγλικού συλλόγου επικρατεί προβληματισμός και άπαντες αναμένουν τα νεότερα της κατάστασής του.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.