Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηρακλής – Βέροια (1-1): Έχασε κι άλλο έδαφος ο «Γηραιός»

Ηρακλής – Βέροια (1-1): Έχασε κι άλλο έδαφος ο «Γηραιός»

Ηρακλής και Βέροια έμειναν στο 1-1, για την 6η αγωνιστική της Super League 2, με τους Θεσσαλονικείς να χάνουν πολύτιμο βαθμολογικό έδαφος.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Βέροια, που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League 2, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την έναρξη της αναμέτρησης, κυρίως όσων αφορά την κατοχή της μπάλας, με τη Βέροια να προσπαθεί να ισορροπήσει, προσέχοντας ωστόσο και στα μετόπισθεν, κρατώντας των Ηρακλή μακριά από ευκαιρίες.

Στο 29ο λεπτό ο Ηρακλής, στην πρώτη του ουσιαστικά στιγμή στο ματς κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Γιουμπιτάνα επιχείρησε το σουτ, ο Παπαδόπουλος τον σταμάτησε, με την μπάλα ωστόσο να στρώνεται ξανά στον Βέλγο επιθετικό που σκόραρε για το 1-0.

Η Βέροια ξεκίνησε πιο δυνατά το δεύτερο ημίχρονο και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης σχεδόν με το «καλημέρα» σας, όταν στο 48΄ο Φασίφης βγήκε τετ-α-τετ με τον Βελλίδη στην αντεπίθεση και νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, κάνοντας το 1-1. Ο Ηρακλής έψαξες το γκολ της νίκης και λίγο έλειψε να ξαναπάρει το προβάδισμα, με τον Παπαδόπουλο να λέει όχι στην κεφαλιά του Πατράλη στο 73′, με το 1-1 να παραμένει μέχρι και το σφύργιμα της λήξης.

Ηρακλής (Κατσαμπής): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα, Δόρης (60′ Τότσκα), Πατράλης, Τομάς (81′ Μανουσάκης), Μελούνοβιτς (60′ Άλεξιτς)

Βέροια (Ματζιαρίδης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Στίκας, Μαραγκός, Ιωάννου (79′ Ισαακίδης), Φασίδης (87′ Μουχάλης), Μπούζας (4′ λ.τ Μασούρας), Μπλέτσας, Ορφανίδης (87′ Κατσούκης)

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024