Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
To «MIKE» στο Disney+είναι η Christ-must watch σειρά για σήμερα

To «MIKE» στο Disney+είναι η Christ-must watch σειρά για σήμερα

Next Round: 8 απολαυστικά επεισόδια που παρουσιάζουν την αμφιλεγόμενη, ωστόσο περιπετειώδη και δυναμική ιστορία του Μάικ Τάισον, σε μία ακόμα "αχτύπητη" πρωτότυπη του Disney+

Από τον δημιουργό/σεναριογράφο Στίβεν Ρότζερς και την ομάδα πίσω από το «Εγώ, η Τόνια» και την παραγωγό Κάριν Γκιστ του «Our Kind of People», το «MIKE» πραγματεύεται τη δυναμική μα αμφιλεγόμενη ιστορία του Μάικ Τάισον. Η σειρά διάρκειας οκτώ επεισοδίων εξερευνά τα καταιγιστικά σκαμπανεβάσματα στην αθλητική καριέρα του Τάισον στην πυγμαχία αλλά και στην προσωπική του ζωή – από αγαπημένος παγκόσμιος αθλητής σε παρία και το αντίστροφο. Με επίκεντρο τον Μάικ Τάισον, η σειρά διερευνά ζητήματα κοινωνικής τάξης στην Αμερική, φυλής στην Αμερική, φήμης και εξουσίας των μέσων ενημέρωσης, μισογυνισμού, χάσματος στην κατανομή του πλούτου, του αμερικανικού ονείρου και τελικά του δικού μας ρόλου στη διαμόρφωση της ιστορίας του Μάικ. Αυτή η ιστορία είναι εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, όμως, κάποιοι χαρακτήρες, περιστατικά, τοποθεσίες και διάλογοι έχουν δραματοποιηθεί.

Και τα 8 επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα για να τα απολαύσετε στο Disney+.

Οι συνδρομητές του Disney+ μπορούν να έχουν πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, αλλά και σε περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, όλα συγκεντρωμένα σε ένα σημείο. Χιλιάδες ώρες σειρών, ταινιών και αποκλειστικού πρωτότυπου περιεχομένου, σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε όπου και όποτε θέλετε όλες σε ένα σημείο, το Disney+. Για περισσότερα, επισκεφτείτε το www.disneyplus.com ή αναζητήστε την εφαρμογή Disney+ στις περισσότερες κινητές συσκευές και συνδεδεμένες τηλεοράσεις.

.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024