Η Πορτογαλία μπορεί να προκρίθηκε με 6-1 επί της Ελβετίας αλλά η μη χρησιμοποίηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο βασικό σχήμα από τον Φερνάντο Σάντος έχει φέρει αντιδράσεις.
Τον Πορτογάλο σταρ υπερασπίστηκε και η σύζυγός του Χεορχίνα μέσω μηνύματος στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έγραφε για την απόφαση του προπονητή του.
Αναλυτικά το μήνυμα:
«Συγχαρητήρια Πορτογαλία.
Ενώ οι 11 παίκτες τραγουδούσαν τον ύμνο, όλα τα φλας ήταν πάνω σου.
Τι Κρίμα που δεν πρόλαβε να απολαύσει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου για 90 λεπτά. Οι οπαδοί δεν έχουν σταματήσει να σε διεκδικούν και να φωνάζουν το όνομά σου. Ελπίζω ο Θεός και ο αγαπημένος σου φίλος Φερνάντο να κρατηθούν χέρι-χέρι και να μας κάνουν να δονούμαστε άλλη μια νύχτα».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».