Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ: «Θα τα δώσω όλα ξανά»

Το μήνυμα του Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ: «Θα τα δώσω όλα ξανά»

Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση μετά τον αποκλεισμό της Νότιας Κορέας από τη Βραζιλία.

Η Βραζιλία καθάρισε τη Νότια Κορέα στους «16» του Μουντιάλ, επικράτησε με 4-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά, αφήνοντας εκτός την παρέα του Ιν-Μπεόμ και του Ουί-Τζο Χουάνγκ.

Ο μέσος της Νότιας Κορέας και του Ολυμπιακού με τη σειρά του, με μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Instagram έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τον αποκλεισμό της Νότιας Κορέας από την Βραζιλία τονίζοντας ότι θα τα δώσει όλα ξανά για την εθνική του ομάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χουάνγκ:

«Τον Σεπτέμβριο του 2018 από την στιγμή που φόρεσα τη φανέλα της εθνικής ομάδας μέχρι σήμερα, εγώ και η ομάδα μου ανταμειφθήκαμε για τις προσπάθειες που κάναμε. Ευχαριστώ που καταφέραμε να τελειώσουμε το τουρνουά νιώθοντας περηφάνεια. Νιώθω περήφανος που τα δώσαμε όλα. Το γεγονός πως κάναμε τον κορεατικό λαό χαρούμενο στους ομίλους και συγκεκριμένα στο τελευταίο παιχνίδι, πρέπει να είναι το πιο ικανοποιητικό συναίσθημα που έχω νιώσει. Το συναίσθημα που προέρχεται από την ατυχή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι δεν είναι μία γραπτή απολογία, αλλά μία προσπάθεια να γίνω να πιο δυνατός ως Κορεάτης παίκτης.

Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν ντρέπονται να γράψουν στο πληκτρολόγιο για τις προσπάθειες και τα κατορθώματα των παικτών και του προπονητικού επιτελείου, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι που με στηρίζουν. Έτσι, θα γεμίσω τις μπαταρίες μου και θα τα δώσω όλα ξανά.

Είμαστε άπειρα ευγνώμονες που μπορέσαμε να τελειώσουμε ένα μακρύ ταξίδι τεσσάρων ετών με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Κορέας και σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την αγάπη που έχουμε λάβει. Χρειαζόμαστε περισσότερη υποστήριξη και ενθάρρυνση γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024