Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Βόλο, όταν μία γυναίκα αρχικά έβρισε και εν συνεχεία χτύπησε μία έγκυο ενώ περίμεναν στην ουρά ταχυδρομικής εταιρίας.
Η γυναίκα που συνελήφθη κρατήθηκε το Σαββατοκύριακο και χθες δικάστηκε και καταδικάστηκε σε φυλάκιση επτά μηνών με αναστολή.
Όπως αναφέρει το magnesianews, όλα έγιναν στις 14.30 το μεσημέρι της Παρασκευής, όπου υπήρχε «ουρά ανθρώπων», έξω από ταχυδρομική εταιρία στη Ν. Ιωνία.
Ενώ μια 40χρονη γυναίκα περίμενε, την πλησίασε μια 48χρονη που κατέθεσε ότι την γνώριζε από παλιά, της είπε «Γεια σου Σκοπελίτισσα π….» και της έδωσε σφαλιάρα από πίσω, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει στο κεφάλι.
Η 40χρονη που είναι έγκυος κάλεσε την Αστυνομία που συνέλαβε την 48χρονη, η οποία κατηγορούνταν για εξύβριση και απειλή.
Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια και δικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, όπου κατέθεσε ότι γνώριζε την γυναίκα από παλιά και είχαν διαφορές.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα