Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σέρρες: Χειρουργήθηκε ο 6χρονος που τραυματίστηκε στη φονική έκρηξη

Σέρρες: Χειρουργήθηκε ο 6χρονος που τραυματίστηκε στη φονική έκρηξη

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες ο 6χρονος μαθητής που τραυματίστηκε στο δημοτικό του νοσοκομείο στις Σέρρες, μετά από τη φονική έκρηξη. Ο μαθητής μεταφέρθηκε χθες στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο και η κατάστασή του είναι πολύ καλή. Όπως ανέφερε στο ThessToday.gr […]

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες ο 6χρονος μαθητής που τραυματίστηκε στο δημοτικό του νοσοκομείο στις Σέρρες, μετά από τη φονική έκρηξη.

Ο μαθητής μεταφέρθηκε χθες στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο και η κατάστασή του είναι πολύ καλή. Όπως ανέφερε στο ThessToday.gr ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσικόπουλος, ο 6χρονος δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

«Το παιδί ήρθε στο νοσοκομείο σε πολύ καλή γενική κατάσταση. Αυτό που παρουσίασε και φάνηκε και από τον εργαστηριακό έλεγχο στον οποίο υπεβλήθη άμεσα ήταν ότι είχε ένα εμπίεσμα. Εμπίεσμα σημαίνει ότι το κόκκαλο του κρανίου έχει μπει μέσα δύο εκατοστά. Μεγάλο πρόβλημα, άνευ σημασίας όμως για μας. Αντιμετωπίστηκε από τους νευροχειρουργούς με πολύ μεγάλη επιτυχία. Έγινε εγχείρηση και είναι εκτός κινδύνου», όπως επεσήμανε.

Και πρόσθεσε πως το παιδί νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική. «Δεν χρειάστηκε να μπει στη ΜΕΘ Παίδων. Είναι σε καλή κατάσταση, μιλάμε με τους γονείς του. Υπάρχει αισιοδοξία. Σε λίγες μέρες θα είναι ξανά στο σχολείο του».

Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη στο λέβητα στοίχισε τη ζωή ενός 11χρονου μαθητή και εκτός από τον 6χρονο, άφησε τραυματία και ένα 10χρονο μαθητή. Για το τραγικό περιστατικό διατάχτηκε έρευνα από τον εισαγγελέα Σερρών.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024