Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τρέλα» από τον κόσμο του Ολυμπιακού: Ολοταχώς για sold out το «αιώνιο» ντέρμπι

«Τρέλα» από τον κόσμο του Ολυμπιακού: Ολοταχώς για sold out το «αιώνιο» ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχουν μείνει 470 διαθέσιμα εισιτήρια, κάτι που σημαίνει πως είναι θέμα χρόνου να γίνει sold out.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Basket League, με τον κόσμο των ερυθρόλευκων να γεμίζουν το φαληρικό γήπεδο για το ντέρμπι «αιωνίων».

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών έχουν εξαντλήσει σχεδόν τα εισιτήρια για το ματς με το τριφύλλι, το οποίο είναι το δέυτερο που θα δώσουν οι δυο ομάδες τη φετινή σεζόν, μετά το παιχνίδι για το Σούπερ Καπ στην αρχή της χρονιάς.

Όπως ενημέρωσε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ λοιπόν, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι έχουν μείνει λιγότερα από 500 εισιτήρια (470 για την ακρίβεια), με τον κόσμο να μπορεί να τα προμηθευτεί είτε μέσω ίντερνετ, είτε μέσω τηλεφωνικού κέντρου (2111 996007), είτε από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ και την ώρα έναρξης του αγώνα ή και μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έχει 8-0 στα τελευταία ματς με τον «αιώνιο» αντίπαλο και στοχεύει στην 9η σερί νίκη, με τη βοήθεια των οπαδών του, που είναι θέμα χρόνου να «κατακλύσουν» το ΣΕΦ.

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024