Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εγκαινιάστηκε το κλειστό γήπεδο του Δήμου Αμαρουσίου

Εγκαινιάστηκε το κλειστό γήπεδο του Δήμου Αμαρουσίου

Ένα νέο γήπεδο μπάσκετ εντός σχολικού συγκροτήματος, εγκαινιάστηκε στο Δήμο Αμαρουσίου.

Το νέο Κλειστό Γήπεδο του Δήμου Αμαρουσίου που κατασκευάστηκε στο 4ο Γυμνάσιο – Λύκειο Αμαρουσίου «Ζεκάκειο»  εγκαινίασε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, παρουσία στελεχών της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων του Κοινοβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, Συλλόγων και Φορέων του Αμαρουσίου, μαθητών, αθλητών, εκπαιδευτικών και πλήθους πολιτών.

Ο Δήμαρχος εστίασε κατά την ομιλία του στα τεχνικά χαρακτηριστικά της κατασκευής, του λυόμενου στεγάστρου (τεχνολογίας αεροφερόμενων πλαισίων), η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον, υψηλής αισθητικής, ειδικών προδιαγραφών ασφαλείας απέναντι σε ακραία φυσικά φαινόμενα και ικανή να λειτουργήσει ως προπονητήριο για τα αθλήματα μπάσκετ, βόλει, χαντμπολ και ποδόσφαιρο σάλας.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δεσμεύτηκε τέλος, για την κατασκευή ενός ακόμη ομοίου Γηπέδου (τεχνολογίας μπαλονιού) σε μία ακόμη πολεοδομική ενότητα της πόλης, εντός του 2023 και σημείωσε τη βούληση της Δημοτικής Αρχής να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ανακατασκευή του ιστορικού Γηπέδου «Σπύρος Λούης».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην μεγάλη προσοχή που δίνει ο ίδιος προσωπικά και το σύνολο της Δημοτικής Αρχής στις αναπτυξιακές πολιτικές για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό. Ιδιαιτέρως όμως για τον Αθλητισμό και τη σχέση του με τη νεολαία σημείωσε πως είναι μία επένδυση για το παρόν και το μέλλον του Αμαρουσίου που δημιουργεί θετικά πρότυπα στην τοπική κοινωνία.

Μετά το πέρας των ομιλιών-χαιρετισμών ακολούθησε χορευτική επίδειξη και αγώνας μπάσκετ από τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου & Λυκείου.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024