Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Samsung Galaxy Z Fold3 vs Flip3: Ποιο αναδιπλούμενο κινητό να διαλέξω;

Samsung Galaxy Z Fold3 vs Flip3: Ποιο αναδιπλούμενο κινητό να διαλέξω;

Επειδή το δίλημμα ανάμεσα στα Samsung Galaxy Z Fold3 και Flip3 είναι μεγάλο, συγκεντρώσαμε όλα τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε.

Η επιλογή ανάμεσα στα δύο κορυφαία μοντέλα Samsung Galaxy Z Fold3 και Flip3 είναι ένα από τα πιο δύσκολα διλήμματα. Και τα δύο πρόκειται για αναδιπλούμενες συσκευές, η βασική τους όμως ιδέα υλοποιείται προς δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Ως εκ τούτου διαφοροποιούνται σε κομβικά σημεία, όπως η οθόνη, η κάμερα, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Εσείς μπορείτε να βρείτε και τα δύο, σε ασυναγώνιστες τιμές, στην απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphone ενώ θα το παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα του, όπου και αν βρίσκεστε στην χώρα, χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας.

Τώρα οι αγορές σας γίνονται πιο εύκολες, καθώς το SHOPFLIX σας βοηθά να αποκτήσετε ό,τι κι αν θέλετε (όσο και αν κοστίζει) με έως 60 άτοκες δόσεις.

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή, συγκεντρώσαμε βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε το μοντέλο που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες και την καθημερινότητά σας.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Z Fold3

Σχεδιασμός & οθόνη

Αν αναζητάτε μια συσκευή δύο σε ένα, τότε το Samsung Galaxy Z Fold3 είναι η ιδανική επιλογή, καθώς μπορεί να λειτουργήσει και ως tablet, με την κύρια οθόνη Infinity Flex να εκτείνεται κατά 7,6 ίντσες. Μόλις η οθόνη του φωτιστεί, , η κάμερα κάτω από την οθόνη εξαφανίζεται, σχεδόν μαγικά, χωρίς να αλλοιώνει αυτά που προβάλλονται σε αυτήν.

Επιπλέον στην οθόνη 22.5:18 AMOLED Infinity Flex δεν υπάρχει οπή για την κάμερα για να μπορείτε να απολαύσετε μια καθηλωτική εμπειρία θέασης, χωρίς ενοχλήσεις και αντιπερισπασμούς.

Κάμερες

Το Samsung Galaxy Z Fold3 διαθέτει μια ρύθμιση τριπλής πίσω κάμερας που περιλαμβάνει τον ευρύ, τον εξαιρετικά ευρύ και τον τηλεφακό 12MP. Το οπτικό ζουμ είναι 2x και το ψηφιακό zoom είναι 10x. Επιπλέον έρχεται εξοπλισμένο με μια κάμερα selfie 10MP μπροστά, συν μια κάμερα κάτω από την οθόνη 4MP στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Αυτή η κάμερα selfie είναι ιδανική για βιντεοκλήσεις, καθώς η ανάλυσή της είναι υψηλή αλλά δεν έχει σκληρή απόδοση.

Λογισμικό & special features

Αν είστε υπέρμαχοι του multi-tasking, το Samsung Galaxy Z Fold3 είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς σας επιτρέπει να εκτελείτε έως και τρεις εφαρμογές ταυτόχρονα στην οθόνη ενώ απολαμβάνετε το μοναδικό display των εφαρμογών.

Ταυτόχρονα, πρόκειται για το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό που λειτουργεί με το S Pen, ώστε να μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις στην οθόνη, να σχεδιάζετε και άλλα πολλά.

Μοναδικό design

Χάρη στη λειτουργία Flex, το Samsung Galaxy Z Fold3 προσφέρει εκπληκτικές εμπειρίες, με τη μοναδική του ικανότητα να στέκεται όρθιο. Το πιο ελαφρύ και πιο φορητό μέχρι σήμερα, με μεγάλες οθόνες, τόσο μέσα όσο και έξω. Διπλωμένο, είναι ένα premium smartphone 6,2 ιντσών που διευκολύνει απίστευτα το κράτημα στο ένα χέρι. Ανοιχτό, σας προσφέρει μια τεράστια οθόνη με πολλές νέες δυνατότητες.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy Flip3

Σχεδιασμός & οθόνη

Αν ψάχνετε για κάτι πιο συμπαγές, το Samsung Galaxy Z Flip3 προορίζεται για εσάς. Διαθέτει οθόνη κάλυψης 1,9 ιντσών (4 φορές μεγαλύτερη από την αρχική) και κύρια οθόνη 6,7 ιντσών 120 Hz. Διπλώνει και έχει διαστάσεις μόλις 3,4 x 2,8 x 0,63-0,67 ιντσών όταν είναι κλειστό και ζυγίζει μόλις 185 γραμμάρια. Μετά βίας θα νιώσετε αυτό το αναδιπλούμενο κινητό στην τσέπη σας.

Η ανθεκτικότητα είναι αυξημένη και στα δύο μοντέλα, χάρη σε ένα ισχυρότερο περίβλημα από αλουμίνιο Armor, μια οθόνη που είναι έως και 80% πιο ανθεκτική και αντοχή στο νερό IPX8 που θα για να αντέχει σε πιτσιλιές και βροχή.

Κάμερες

Το Samsung Galaxy Z Flip3 διαθέτει τρεις κάμερες και αναρίθμητες δυνατότητες. Με μία διπλή βασική κάμερα 12 ΜΡ και μια selfie κάμερα 10 MP, διακρίνεται και στον τομέα της φωτογραφίας, επιτρέποντάς σας να βγάζετε φωτογραφίες και βίντεο σαν επαγγελματίας.

Με την συμβολή της εξωτερικής του οθόνης, τραβάς τέλεια καδραρισμένες selfie ή διπλώνετε την συσκευή ακριβώς στην γωνία που θέλετε, για να απολαύσετε μια βιντεοκλήση με τους αγαπημένους σας. Και φυσικά, όλα αυτά χωρίς χέρια, αφού δεν χρειάζεται να κρατάτε την συσκευή.

Foldable και ανθεκτικό

Το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Z Flip3 5G διαθέτει το πιο ανθεκτικό φινίρισμα της κατηγορίας, ώστε να μπορείτε να το βάζετε στην τσάντα σας χωρίς πολλές ανησυχίες ή δεύτερες σκέψεις.

Επιπλέον, η οθόνη του είναι κατασκευασμένη από το Ultra Thin Glass της Samsung, που μπορεί να αντέξει 200 χιλιάδες αναδιπλώσεις, ενώ η εξωτερική οθόνη έχει επένδυση Corning Gorilla Glass Victus, που την καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτική. Παράλληλα, ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από το πιο ανθεκτικό κράμα αλουμινίου της Samsung για έξτρα προστασία.

Στα δύο

Η οθόνη του Samsung Galaxy Z Flip3 5G όχι μόνο διπλώνει, αλλά χωρίζεται και στα δύο, ώστε να προβάλλει δύο διαφορετικά παράθυρα, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητάς σας. Έτσι θα είναι σαν να έχετε μπροστά σας δύο διαφορετικές οθόνες, στις οποίες μπορείτε να δουλεύετε παράλληλα.

Κάντε τσατ στην μία όσα παίζει ένα βίντεο στην άλλη, κάνετε σκρολ στα social media ενώ βγάζετε selfie ή κρατήστε τις σημειώσεις σας πιο εύκολα από ποτέ.

Sports in

Η Φενέρ και τι συμφέρει τον Ολυμπιακό…

Ο βασικός στόχος των «καναρινιών», το πρόγραμμά τους μέχρι την διπλή μάχη με τον Θρύλο και τα παιχνίδια με Γαλατά και Καραγκιουμρούκ, που καλό για τον Ολυμπιακό θα είναι να μην μετατεθεί κανένα από τα δυο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024