Ειλικρινής και χωρίς περιστροφές ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε όταν ρωτήθηκε ποιον υποψήφιο στηρίζει για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας και γιατί.

Χωρίς δεύτερη σκέψη

Ο αγαπημένος ερμηνευτής και τραγουδοποιός χωρίς δεύτερη σκέψη δήλωσε πως στηρίζει τον Νίκο Χριστοδουλίδη, με τον οποίο τους δένει μία σχέση και αληθινή φιλία εδώ και 25 χρόνια.

Δείτε ακόμα – Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Είναι μια πληγή που δεν κλείνει»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, μάλιστα, σκιαγράφησε το προφίλ του ανθρώπου που γνωρίζει, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια.

Οπως είπε το βράδυ του Σαββάτου στη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής Casa de Mikel (φωτογραφία, επάνω, από το YouTube), οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Αθήνα, στη μουσική σκηνή που τραγουδούσε με τον Γιώργο Χατζηνάσιο κι από τότε τους συνδέει όχι μόνο μια βαθιά κι ανιδιοτελής φιλία αλλά γνωρίζει πολύ καλά τον χαρακτήρα και την ανθρωπιά του.

Τον εμπιστεύεται απόλυτα και γι’ αυτό τον θεωρεί ικανό ν’ αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου.

Συγκλόνισε

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ωστόσο, συγκλόνισε αλλά και συγκίνησε μιλώντας για το συναίσθημα οργής, βαρβαρότητας και πρωτοφανούς προδοσίας που ένιωσε όταν σ’ ένα βράδυ οι αποταμιεύσεις μιας πορείας πολύχρονης και έντιμης, τόσο οι δικές του, όσο και των 35χιλιάδων συμπολιτών του καταληστεύτηκαν εν μια νυχτί.

Δεν παρέλειψε ν’ αναφέρει για ακόμη μια φορά την αγάπη του για την Κύπρο. Παιδί από πρόσφυγες γονείς, νιώθει αφόρητο βάρος και μεγάλη αγανάκτηση για το ότι μετά από 48χρόνια η Κύπρος είναι ακόμα μοιρασμένη.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr