Μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη «Μεγάλη Εικόνα» και τη Νίκη Λυμπεράκη εξηγώντας πως ο λόγος που αποφεύγει εμφανίσεις στο γυαλί είναι η αμηχανία.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και τραγουδοποιός άνοιξε τα «χαρτιά» του και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Κύπρο, την αγάπη του στη μουσική και την καταξίωση που ήρθε στη ζωή του σε νεαρή ακόμη ηλικία.

«Η μουσική με διάλεξε. Οι γονείς μου ήταν πάντα μαζί μου, ήταν αυστηροί αλλά προοδευτικοί. ήταν βοηθητικοί σε όλα, είχα μία γερή κάλυψη που δεν θα με άφηναν για κανένα λόγο να καβαλήσω το καλάμι» είπε.

«Στα 19 είχα τελειώσει με τον στρατό και εκεί εκ θαύματος με παίρνει ένα τηλέφωνο ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο οποίος για κάποιο λόγο παρακολούθησε τη Eurovision που είχε γίνει λίγους μήνες πριν και είπε θέλω αυτό το παιδί για αυτό το τραγούδι. Ε, ο στρατός τελείωσε 25/10, 26 ήμουν στο αεροπλάνο και είμαι Αθήνα. Ήρθε με πήρε με πήγε στο σπίτι του, πήγαμε στο στούντιο και ηχογραφήσαμε το «Άγγιγμα ψυχής».

Αναφέρθηκε και στην προσπάθειά του να κάνει καριέρα εκτός Ελλάδας, η οποία έγινε με πολλούς κόπους αλλά και κούραση που στο τέλος τον ανάγκασαν να γυρίσει στην Ελλάδα.

«Το πολέμησα, ένιωθα ότι δεν είχα τις δυνάμεις από ένα σημείο και μετά. Όταν θέλουν να αναδείξουν έναν νέο καλλιτέχνη έξω δουλεύουν εξοντωτικά».

«Πιστεύω στη πνευματική δύναμη του μεταφυσικού»

Με σχεδόν τρεις δεκαετίες επιτυχιών στο βιογραφικό του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δήλωσε πως δεν ανήκει σε αυτούς που θέλουν να «φύγουν» πάνω στη σκηνή.

«Δεν θέλω να φύγω πάνω στη σκηνή, θέλω να έχω ωραίες αναμνήσεις να αναπολώ, να είμαι υγιής, ας αφήσουμε τον Ύψιστο να ορίσει τη μοίρα μας».

«Πιστεύω στη πνευματική δύναμη του μεταφυσικού» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr