Ο Νεϊμάρ θα ενισχύσει την εθνική Βραζιλίας στην αυριανή (5/12) αναμέτρηση με τη Νότια Κορέα για τη φάση των «16» του Μουντιάλ, όπως δήλωσε σήμερα ο τεχνικός της «σελεσάο», Τίτε.
Ο σέντερ μπακ και αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας Τιάγκο Σίλβα ρωτήθηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου αν θα παίξει ο Νεϊμάρ και ο Τίτε πήρε το μικρόφωνο και είπε «ναι».
Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν έδινε «μάχη με το χρόνο» για να προλάβει τη «νοκ άουτ» αναμέτρηση στην Ντόχα, καθώς είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο νωρίτερα στη διοργάνωση.
O DOUTOR ADENOR TITE QUIS FAZER UM SUSPENSE SOBRE NEYMAR JR JOGAR AMANHÃ, MAS NEM ELE SE CONTEVE DE TAMANHA EMOÇÃO
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.