Η Νότια Κορέα προκρίθηκε στους 16 του Μουντιάλ και πλέον έχει μπροστά της την πρόκληση να βρεθεί στα προημιτελικά αντιμετωπίζοντας τη πανίσχυρη Βραζιλία.
Ο Κιμ Μιν-Τζάε υποστήριξε πως δεν θα χάσει το ματς με τη Βραζιλία, ακόμη και αν τραυματιστεί σοβαρά αφού ήδη αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Όλοι τα πήγαν καλά, αλλά τώρα χρειάζεται να δώσουμε ακόμη περισσότερα. Λυπάμαι που δεν ήμουν στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην Πορτογαλία.
Ήταν δύσκολο να το παρακολουθήσω από τον πάγκο, αλλά ο τραυματισμός που έπαθα δεν μου επέτρεψε να είμαι στο 100%, οπότε σε ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι, νιώσαμε ότι ήταν καλύτερο να μην το ρισκάρουμε.
Αν θα παίξω με τη Βραζιλία; Θέλω να κάνω τα πάντα για να είμαι εκεί, είμαι έτοιμος να παίξω ακόμα και με το κόστος να τραυματιστώ πιο σοβαρά»