Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» στο Disney+ είναι η Christ-must watch ταινία για σήμερα

To «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» στο Disney+ είναι η Christ-must watch ταινία για σήμερα

Η μαγεία των Χριστουγέννων συνεχίζεται στο Disney+ με φόντο τα "πολύχρωμα" βουνά της Κολομβίας! Όλα αυτά σε μία animated ταινία που κάθε μικρός και μεγάλος πρέπει να δει...

 

Το «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» των Walt Disney Animation Studios αφηγείται την ιστορία μιας απίθανης οικογένειας, των Μαδριγάλ, που ζουν κρυμμένοι στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια ζωντανή πόλη, σε ένα υπέροχο, γοητευτικό μέρος που ονομάζεται Ενκάντο. Η μαγεία του Ενκάντο έχει ευλογήσει κάθε παιδί της οικογένειας με ένα μοναδικό χάρισμα, από υπερδύναμη μέχρι και τη δύναμη να θεραπεύει – κάθε παιδί εκτός από ένα, τη Μιραμπέλ. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι η μαγεία που περιβάλλει το Ενκάντο κινδυνεύει, η Μιραμπέλ αποφασίζει ότι αυτή, η μόνη συνηθισμένη, είναι η τελευταία ελπίδα της οικογένειάς της.

Απολαύστε τη νέα απολαυστική animated ταινία αποκλειστικά το Disney+.

.Οι συνδρομητές του Disney+ μπορούν να έχουν πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, αλλά και σε περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, όλα συγκεντρωμένα σε ένα σημείο. Χιλιάδες ώρες σειρών, ταινιών και αποκλειστικού πρωτότυπου περιεχομένου, σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε όπου και όποτε θέλετε όλες σε ένα σημείο, το Disney+. Για περισσότερα, επισκεφτείτε το www.disneyplus.com ή αναζητήστε την εφαρμογή Disney+ στις περισσότερες κινητές συσκευές και συνδεδεμένες τηλεοράσεις.

.

Sports in

Βασίλης Σπανούλης: Γεννημένος νικητής (vids)

Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν κορυφαίος ως παίκτης. Και ήδη σε 1,5 χρόνο έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα ως προπονητής, καταρρίπτοντας έναν πολύ ιδιαίτερο... μύθο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024