Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η καρδιά της Μητρόπολης Πειραιώς χτυπά στο «Μαρινάκειον Μέλαθρον»

Η καρδιά της Μητρόπολης Πειραιώς χτυπά στο «Μαρινάκειον Μέλαθρον»

Εγκαινιάστηκε το «Μαρινάκειον Μέλαθρον» που θα στεγάσει το νέο Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, μια προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη σεμνή τελετή και σε κλίμα συγκίνησης έγιναν και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μιλτιάδη Μαρινάκη, στη μνήμη του οποίου είναι αφιερωμένο το κτίριο.

Το «Μαρινάκειον Μέλαθρον», ένα νέο κόσμημα στην πόλη του Πειραιά, άνοιξε τις πύλες του παρουσία πλήθους ιερωμένων, πολιτικών, εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, αλλά και απλών πολιτών.

Με μια σεμνή τελετή που αρμόζει σε πράξεις ουσιαστικής κοινωνικής προσφοράς η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς απέκτησε το νέο Διοικητικό Κέντρο της, στην καρδιά της πόλης, που θα της επιτρέψει να ανταπεξέλθει στο μεγάλο όγκο ευθυνών και να συνεχίσει το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πολίτες του Πειραιά και όχι μόνο.

Σταθερός αρωγός στο έργο αυτό η οικογένεια Μαρινάκη, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλαμβάνει πρόθυμα να υλοποιήσει το όραμα της Μητρόπολης, για μια νέα στέγη, αναλαμβάνοντας την ανακαίνιση και την εξ’ ολοκλήρου διαμόρφωση του κτιρίου, πράξη κοινωνικής ευθύνης που αφιέρωσε στη μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη, ο οποίος διατέλεσε βουλευτής και Δημοτικός Σύμβουλος του Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων έγιναν και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μιλτιάδη Μαρινάκη. «Οι προσφορές του στην πόλη ήταν τεράστιες, οπότε δικαιωματικά του αξίζει να βρίσκεται σε αυτό το κτίριο» θα σημειώσει χαρακτηριστικά ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Μητρόπολης Πειραιά, Δημήτρης Αλφιέρης.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Για «θαυμαστά γεγονότα» μιλά ο Σεραφείμ

Για «θαυμαστά γεγονότα» μίλησε στο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ που τέλεσε και τον αγιασμό παρουσία του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, ο οποίος ευλόγησε το «Μαρινάκειον Μέλαθρον».

Οι δύο άγιοι πατέρες εστίασαν στη σημασία της κοινωνικής προσφοράς σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διάγουμε ευχαριστώντας την οικογένεια Μαρινάκη.

«Σας διαβεβαιώ ότι θα βρισκόμαστε δίπλα σας με όποιο τρόπο μας χρειάζεστε για να μπορούμε και εμείς με τη σειρά μας να προσφέρουμε στην εκκλησία και στην πόλη μας» ήταν η δέσμευση της Αθανασίας Μαρινάκη, σύζυγος του Βαγγέλη Μαρινάκη, που εκπροσώπησε την οικογένεια.

«Η οικογένεια μου και ιδιαίτερα ο σύζυγος μου Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να είναι σήμερα μαζί μας, παρά τη θέληση του, είναι βαθιά συγκινημένος, όπως και όλη μας η οικογένεια, γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία να είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στο μεγάλο αυτό ιεραποστολικό, πνευματικό, κοινωνικό έργο με σεβασμό στον άνθρωπο προς δόξα του Κυρίου» τόνισε η κυρία Μαρινάκη, ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνεται την έννοια της κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.

Ιδιαιτέρως συγκινημένη δε, εστίασε στην ονομασία του Μελάθρου. «Η απόφαση Σεβασμιότατε να ονομάσετε το νέο Μητροπολιτικό Μέγαρο Μαρινάκειον Μέλαθρον στη μνήμη του αείμνηστου Μιλτιάδη Μαρινάκη τιμώντας και αναγνωρίζοντας την προσφορά του και την αγάπη του στην πόλη μας αποτελεί για την οικογένεια μας μια μεγάλη τιμή» επισήμανε.

Τα λαμπερά εγκαίνια

Στις 7:00 το πρωί στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς πραγματοποιήθηκε η Ακολουθία του Όρθρου και εν συνεχεία η πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία επί την εορτή του Αγίου Σεραφείμ, Επισκόπου Φαναρίου και Νεοχωρίου.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ προσκάλεσε τους πιστούς της εκκλησίας να παραβρεθούν στην τελετή εγκαινίων στο Μαρινάκειον Μέλαθρον, στην οποία συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου.

Η τελετή εγκαινίων στην οποία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος ξεκίνησε στις 11.30 με χαιρετισμό του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Ακολούθησε χαιρετισμός του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου και η εκδήλωση των εγκαινίων έκλεισε με τον χαιρετισμό της κυρίας Αθανασίας Μαρινάκη, συζύγου του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια της μαρμάρινης επιγραφής στην είσοδο του κτιρίου.

Σε κλίμα συγκίνησης έγιναν στη συνέχεια τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μιλτιάδη Μαρινάκη στο εσωτερικό.

Κατόπιν οι προσκεκλημένοι περιηγήθηκαν στους χώρους του εξαιρετικής αισθητικής κτιρίου καταλήγοντας στον δεύτερο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτος Μητροπολίτης Πειραιώς δώρισε στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο εικόνα του Αγίου Σπυρίδωνα  πολιούχου της πόλης του Πειραιά και αντίγραφο της Παναγίας της Τήνου στην οικογένεια Μαρινάκη.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος πρόσφερε το παράσημο της πόλης του Πειραιά στην οικογένεια Μαρινάκη για τη συνολική προσφορά της στην περιοχή.

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών»

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της εκκλησίας, του πολιτικού κόσμου, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικοί και αθλητικοί παράγοντες.

Μεταξύ των ήταν οι: Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός ΥΕΝ Κώστας Κατσαφάδος, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Παύλος Χρηστίδης (ΚΙΝΑΛ), ο Ιωάννης Βρέντζος, ο Παναγιώτης Τζένος, ο διοικητής του Άγιου Όρους Αθανάσιος Μαρτίνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, ο Μιχάλης Κουντούρης (πρόεδρος Ερασιτέχνη Ολυμπιακού), ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά Σπυρίδων Ευαγγελίδης, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πειραιά Χρήστος Καλογερόπουλος, εκπρόσωποι της τροχαίας Πειραιά, του Λιμενικού Σώματος και του Πολεμικού Ναυτικού.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή

Σεραφείμ: Γιορτάζουμε μια αλληλουχία θαυμαστών γεγονότων

«Εξοχοτάτη κ. υπουργέ, εξοχότατοι κ. υπουργοί, κ. περιφερειάρχα, κ. γενικέ γραμματεύ, κ.κ. βουλευταί, Εντιμολογιώτατε και μέγα ευεργέτα της Μητροπόλεώς μας, κ. Αθανάσιε Μαρτίνε, διοικητά του Αγίου Όρους, κ. Αθανασία Μαρινάκη, Εντιμολογιωτάτη, μετά της εριτίμου θυγατρός σας, Σεβασμιώτατοι πατέρες και αδερφοί αγαπητή εν Κυρίω, αγαπητέ λαέ του Πειραιά, αγαπημένοι Πειραιώτες, είναι μια πραγματικά εύσχημος και πλήρης χαράς και ευλογίας ημέρα, όπως αποδεικνύει και ο αττικός ουρανός διότι γιορτάζουμε μια αλληλουχία θαυμαστών γεγονότων.

Έτσι ώστε παρότι είμεθα κατά κόσμον φτωχοί, να έχουμε την άπειρη ευλογία του Παναγίου Θεού και να συμβαίνουν πράγματα που εκφεύγουν της ανθρώπινης αντίληψης και λογικής και να ανιδρύει ο Πανάγιος Θεός στις καρδιές προσώπων ευσεβεστάτων τον ένθεο ζήλο να συμβάλουν στο έργο της μητρός εκκλησίας», είπε ο Μητροπολίτης Σεραφείμ στο μήνυμά του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμου.

«Σήμερα, λοιπόν, ακριβώς αυτό είναι το θαυμάσιο γεγονός ότι αισθάνομαι απέραντα ευγνώμων στον Πανάγιο Κύριο μας, στο κέντρο της πόλεως, στην καρδιά του Πειραιά μας, υπάρχει πλέον ένα διοικητικό κέντρο της Μητροπόλεώς μας, μια ανοιχτή αγκαλιά για τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες για να τους διακονεί και να συμβάλλει στη λειτουργία της ζωής τους πνευματικά, οντολογικά, υπαρξιακά.

Αυτό, λοιπόν, το μεγαλειώδες δώρο που μας χάρισε ο Θεός γιορτάζουμε αυτή την ώρα και είναι μεγάλη μας τιμή, Μακαριώτατε, ότι εσείς ευλογείτε, εγκαινιάζετε και χαριτώνετε με την παρουσία σας αυτό το δώρο των ουρανών στην κατά Πειραιάν συνεκλεκτή.

«Πολυσήμαντο γεγονός»

Είναι πολυσήμαντο το γεγονός διότι εσείς πάντοτε στη ζωή σας υπήρξατε θυσιαστικό πρόσωπο, ένας αληθής ρέκτης της αληθείας και του πνευματικού αγώνος. Και όλοι ενθυμούμεθα πως κοσμήσατε την Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας ως ποιμενάρχης της με έργα χάριτος, πνευματικής συνέσεως και διακονίας. Και τώρα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή και στην Εκκλησία της Ελλάδος έχετε τη μέριμνα των υπέρ πασών των Εκκλησιών με αμέριστο ποιμαντικό ενδιαφέρον, με στοργή άφατη, με αγάπη, αγκαλιάζετε όλο τον κόσμο, και τους εγγύς και τους μακράν, και τα πρόβατα και τα ερίφια, τους πάντες», είπε, ανάμεσα σε άλλα, ο Μητροπολίτης Πειραιώς.

«Είναι και μεγάλη ευλογία η παρουσία των αδελφών αρχιερέων», πρόσθεσε ο Σεβασμιώτατος, «οι οποίοι εξαγγέλλουν αυτό που λέει ο Μέγας Παύλος, την ενότητα της πίστεως και των συνδέσμων της ειρήνης».

«Θα ήθελα να αναφέρω ότι όλη αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε με μόνη δύναμη την εμπιστοσύνη μας στον Πανάγιο Θεό μας», σημείωσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς και εξήγησε γιατί η πόλη του Πειραιά είναι «Παναγιοσκέπαστη», αναφερόμενος στην ιστορία της. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο πώς θεραπεύτηκε ο Πειραιάς και όλο το Λεκανοπέδιο το 1895 από την ευλογιά.

«Με την πίστη και την ελπίδα αυτή προσπαθήσαμε να φέρουμε αυτό τον σκοπό εις πέρας, αλλά δεν είχαμε τα οικονομικά μέσα», σημείωσε ο Σεβασμιώτατος.

«Τότε, ως εκ θαύματος, ενεφανίσθη η ευσεβεστάτη Αντιόπη Μανιάτη. Μια κυρία από τους παλιούς καλούς χρόνους του Γένους μας, η οποία πριν από μερικούς μήνες μας εμπιστεύτηκε την πολύ σοβαρή περιουσία της. Ένα πολυκατάστημα – πολυχώρο στην περιοχή της, με το μίσθιο του οποίου αναλάβαμε το βάρος του δανεισμού από την Alphabank. Και θέλω εδώ να ευχαριστήσω τη διευθύντρια του υποκαταστήματος Πασαλιμανίου, κ. Καλλιώρα, η οποία με πολλή στοργή περιέβαλε το αίτημά μας και έτσι δανειοδοτηθέντες κατορθώσαμε να αγοράσουμε αυτό το ακίνητο στην τιμή των 2.100.000 ευρώ, το οποίο ήταν το ποσό του δανείου, το οποίο εξυπηρετείται από το μίσθιο της δωρεάς Αντιόπης Μανιάτη», είπε ο Μητροπολίτης Πειραιώς.

Για τη συμβολή της οικογένειας Μαρινάκη

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στη συμβολή της οικογένειας Μαρινάκη για την ανακαίνιση του κτιρίου που θα αποτελέσει το διοικητικό κέντρο της Μητρόπολης Πειραιώς.

«Και μετά ένα κτίριο νεοκλασικό που χρησίμευσε ως η Ιονική τράπεζα και μετέπειτα Alphabank, έργο του μεγάλου τραπεζίτη Μποδοσάκη, του 19ου αιώνος έπρεπε να διαρρυθμιστεί και να ανακαινιστεί. Και εδώ παρενέβη η πολύ μεγάλη αγάπη του ευπατρίδη και υπεροχικού ανθρώπου, του προέδρου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος περιπαθώς αγαπά τον Πειραιά και την κατά Πειραιά Εκκλησία και δράση, ο οποίος μετά της εριτίμου συζύγου του και ευγενεστάτης, κ. Αθανασίας Μαρινάκη ανέλαβε την ανακαίνιση και τη διαρρύθμιση του κτιρίου αυτού που έχει εμβαδόν 1.500 τετραγωνικών μέτρων.

Από την Εφορία Νεοτέρων Μνημείων χαρακτηρίζεται ως το κόσμημα του Πειραιά και, όπως θα δείτε, έγινε ένας υπέροχος χώρος διακονίας του λαού του Θεού. Αυτό είναι το θαύμα και τα γεγονότα για τα οποία αισθανόμαστε ευγνώμονες στον Πανάγιο Θεό και στην Παναγία Θεοτόκο. Και βέβαια ο ευπατρίδης πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωσε το έργο αυτό στη μνήμη του πατέρα του Μιλτιάδη», κατέληξε ο Μητροπολίτης Πειραιώς, κ. Σεραφείμ.

Ιερώνυμος: Αξιοθαύμαστη συμπαράσταση σε έργα αγάπης

«Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Πειραιώς κύριε Σεραφείμ, όλοι εμείς που βρισκόμαστε σε αυτόν εδώ τον χώρο, πατέρες, ιεράρχες της Εκκλησίας μας, ιερότατοι άρχοντες, ο λαός μας, όλοι μας θα θέλαμε να προσθέσουμε και εμείς ότι είμαστε χαρούμενοι, κοντά στη δική σας χαρά, στους κόπους σας που έχετε κάνει για να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα.

Όσοι από εμάς ασκούν διοίκηση ή σε όσους από εμάς έρχονται για να εξυπηρετηθούν σε αυτούς τους χώρους, πάντοτε θα θέλαμε να είναι ένας χώρος εξυπηρετικός και για αυτούς που εργάζονται για να αποδίδεται το έργο τους αλλά και για αυτούς που μπαίνουν σε έναν χώρο που έχει δική τους σφραγίδα.

Αυτό το βλέπουμε να πραγματοποιείται εδώ στην πόλη του Πειραιά και είναι συνεργασία των δικών σας κόπων με την ιδιωτική πρωτοβουλία και γίνονται με τη βοήθεια του Θεού. Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε και να ευχηθούμε αυτός ο χώρος, να είναι ο χώρος εκείνος που μεριμνά για όλα τα επιμέρους προβλήματα, είτε στη διοίκηση είτε στην καθημερινότητα.

Έχει λεχθεί και διαβάζουμε καθημερινά ότι υπάρχουν διαφορετικές κρίσεις σε κάθε χώρα. Η εμπειρία μέσα στη ζωή μας, μας έχει πει, μας έχει διδάξει ότι τις κρίσεις μικρές ή μεγάλες τις ξεπερνάμε εύκολα ή δύσκολα, αλλά περνάνε. Εκείνο όμως που μένει είναι η παρακμή από την κρίση και αυτό είναι το πρόβλημα της σημερινής εποχής μας. Είναι η παρακμή που αν ψάξουμε σε όλους τους χώρους, δεν θα δυσκολευτούμε να τη συναντήσουμε.

«Συνεργασία εκκλησίας πολιτείας»

Τέτοια γεγονότα σαν το σημερινό, συνεργασίας εκκλησίας πολιτείας, συνεργασία ανθρώπων του χώρου μας με ανθρώπους της πολιτείας είναι το πλέον απαραίτητο. Και θα ήθελα να πω ένα σημείο εναντίωσης στην κρίση είναι μια περίεργη αλλά αξιοθαύμαστη συμπαράσταση λαϊκών ανθρώπων, είτε μικρής οικονομικής εμβέλειας είτε μεγάλης, οι οποίοι προσφέρουν σε αυτά τα έργα της αγάπης.

Βλέπω αναμεταξύ μας πρόσωπα που έχουν ανέβει με δικό τους κόπο στην οικονομική επιφάνεια του τόπου, όχι πολλά αλλά λίγα και αξιόλογα να στέκονται πλάι μας άλλοτε εμφανώς, άλλοτε αφανώς άλλοτε με τους κόπους και τον ιδρώτα τους να μας βοηθούν στο έργο μας. Και αυτός είναι ένας τρόπος ξεπεράσματος της παρακμής. Θα ήθελα πω σε εκείνους που είναι αυστηροί και γράφουν με τις γραφίδες τους καυτά άρθρα, να κάνουν ένα βήμα προς αυτήν την προσπάθεια και να δουν ότι σε αυτόν τον αγώνα για να ξεπεραστεί η παρακμή υπάρχουν πολλοί. Για να τους βοηθήσουμε ή καλύτερα να συστρατευτούμε όλοι μαζί, για να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά.

Ευχαριστούμε Άγιε Πειραιώς που με τις δικές σας προσπάθειες φτάσαμε σε αυτό το γεγονός σήμερα που το εορτάζουμε όλοι μαζί και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία, καλή ευόδωση για την ευμάρεια του λαού μας».

Μαρινάκη: Θα βρισκόμαστε δίπλα σας

Εκ μέρους της οικογένειας Μαρινάκη μίλησε η σύζυγος του Βαγγέλη Μαρινάκη, η κυρία Αθανασία Μαρινάκη.

«Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και πάσης Ελλάδος κύριε Ιερώνυμε, σεβασμιότατε Άγιε Πειραιά, σεβασμιότατοι, αξιότιμοι Υπουργοί, κύριε γενικέ γραμματέα, αξιότιμοι βουλευτές, κύριε δήμαρχε, αξιότιμοι προσκεκλημένοι είμαστε σήμερα εδώ σε αυτήν τη ξεχωριστή μέρα για την πόλη του Πειραιά, καταρχήν να ευχηθούμε όλοι μαζί με την ευκαιρία της ονομαστικής εορτή του Σεβασμιότατου μας αλλά και επίσης για να γευτούμε έναν καρπό αρκετών προσπαθειών και μεγάλων κόπων.

Ένα όραμα του Σεβασμιότατου σήμερα γίνεται πραγματικότητα, μετά από μεγάλες προσπάθειες. Στο κέντρο του Πειραιά, το οποίο μεταμορφώνεται μέρα με την ημέρα σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμβο στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας μας, θα βρίσκεται και θα αποτελεί κόσμημα το Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς. Οι Υπηρεσίες της Μητροπόλεως θα είναι πλέον προσβάσιμες σε όλον τον κόσμο, όπως και στις υπόλοιπες δομές, που βρίσκονται περιμετρικά στο λιμάνι και στην καρδιά της πόλης.

«Βαθιά συγκινημένος»

Η οικογένεια μου και ιδιαίτερα ο σύζυγος μου Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να είναι σήμερα μαζί μας, παρά τη θέληση του είναι βαθιά συγκινημένος, όπως και όλη μας η οικογένεια, γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία να είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες στο μεγάλο αυτό ιεραποστολικό, πνευματικό, κοινωνικό έργο με σεβασμό στον άνθρωπο προς δόξα κυρίου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συμφώνησε από την αρχή, μετά από πρόταση σας να αναλάβει τη δαπάνη της ολικής ανακαίνισης και διαρρύθμισης των χώρων προκειμένου να μεταφερθούν άμεσα όλες οι υπηρεσίες της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς στο νέο αυτό κτίριο που παρευρισκόμαστε και εγκαινιάζουμε σήμερα.

Η απόφαση Σεβασμιότατε να ονομάσετε το νέο Μητροπολιτικό Μέγαρο Μαρινάκειον Μέλαθρον στη μνήμη του αείμνηστου Μιλτιάδη Μαρινάκη τιμώντας και αναγνωρίζοντας την προσφορά του και την αγάπη του στην πόλη μας αποτελεί για την οικογένεια μας μια μεγάλη τιμή.

Σας διαβεβαιώ ότι θα βρισκόμαστε δίπλα σας με όποιο τρόπο μας χρειάζεστε για να μπορούμε και εμείς με τη σειρά μας να προσφέρουμε στην εκκλησία και στην πόλη μας».

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικού του «Μαρινάκειου Μελάθρου»

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024