Στα τέλη Οκτωβρίου και στο παιχνίδι με τη Λαμία ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέστη θλάση η οποία τον κράτησε εκτός για το τελευταίο κομμάτι του πρώτου γύρου, πριν τη μεγάλη διακοπή για το Μουντιάλ.
Ο άσος του Ολυμπιακού έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα πλέον για την επιστροφή του στη δράση αφού όπως ενημέρωσε ο ίδιος ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα και ασκήσεις στο γυμναστήριο.
Πριν τον τραυματισμό του πάντως ο Βαλμπουενά είχε προλάβει να αγωνιστεί σε 15 παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας δύο γκολ και τρεις ασίστ. Ακόμη και στα 38 του χρόνια, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός παραμένει μία πολύτιμη λύση για τον Μίτσελ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.