Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η εικόνα στο Λεκανοπέδιο προβληματίζει

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η εικόνα στο Λεκανοπέδιο προβληματίζει

Προσωπικό στοίχημα για τον Νίκο Ανδρουλάκη η αλλαγή της εικόνας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις περιοχές της Αττικής.

Η «μαύρη τρύπα» για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει όνομα – και τη λένε Αττική. Εκεί τα τελευταία δέκα χρόνια εντοπίζονται οι μεγαλύτερες αδυναμίες του κόμματος, οι οποίες τελικά αποτυπώνονται και στο αποτέλεσμα της Επικράτειας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ωστόσο έχει επιλέξει να αλλάξει την κατάσταση επενδύοντας στην προσωπική του παρουσία. Καθόλου τυχαία δεν πέρασαν από τους γνωρίζοντες τα τελευταία ευρήματα των δημοσκοπήσεων τόσο η μίνι περιοδεία στην Καλλιθέα όσο και η αντίστοιχη στο Κερατσίνι, όπου ο Ανδρουλάκης περπάτησε στις γειτονιές και συνομίλησε με τους κατοίκους.

Παρόμοιες μικρές δράσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής θα συνεχίζονται όλο το υπόλοιπο διάστημα, με τα πιο έμπειρα κεντροαριστερά στελέχη να διαπιστώνουν πως ήδη η κατάσταση έχει αλλάξει, πράγμα που οφείλεται και στα ανανεωμένα ψηφοδέλτια – ακόμα και περιφέρειες όπως η Α’ Αθήνας, που έχει ξεκάθαρο φαβορί. Η ψαλίδα που υπήρχε ανάμεσα στο ποσοστό της Αττικής και σε αυτό της περιφέρειας, λέει η αισιόδοξη εκτίμηση, «σταδιακά θα διορθώνεται».

Στο επίκεντρο η Κρήτη

Την Κυριακή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ θα βρίσκεται στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με κομματικά στελέχη, στο πλαίσιο των περιοδειών που έχει κάνει μέχρι τώρα.

Η Κρήτη είναι ένα από τα «κάστρα» της παράταξης και οι απαιτήσεις, με το βλέμμα στραμμένο τόσο στις εθνικές εκλογές όσο και στις περιφερειακές, με την υποψηφιότητα του Σταύρου Αρναουτάκη, είναι αυξημένες – αν μη τι άλλο στο Ηράκλειο και για λόγους εντοπιότητας του προέδρου του.

Από εκεί και πέρα, οι περιφέρειες στις οποίες θα δοθεί το επόμενο διάστημα μεγάλη έμφαση είναι οι δύο περιφέρειες της Θεσσαλονίκης, Α’ και Β’, όπου επίσης το ποσοστό μετριέται χαμηλότερα από το πανελλαδικό, ενώ «καμπανάκι» υπάρχει και για τις νησιωτικές περιοχές, στο Ιόνιο και το Βόρειο Αιγαίο.

Από την Αττική, ειδική προσοχή θα δοθεί και στην Α’ Πειραιά, όπου ακόμα τα ποσοστά δεν είναι τα επιθυμητά, αλλά και στη Β’ Πειραιά, όπου για πρώτη φορά από το 2012 το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ διεκδικεί με αξιώσεις έδρα.

Έντυπη έκδοση «ΤΑ ΝΕΑ»

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024