Την τελευταία του πνοή, έχοντας τραυματιστεί από όπλο, άφησε 19χρονος σμηνίτης στο Άκτιο το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.
Ο νεαρός διεκομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας
Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνεται ότι, κατά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου 2022, o Σμηνίτης Ζ.Μ., ετών 19, ο οποίος υπηρετούσε στη Μονάδα Υποστήριξης FOB AKTION, τραυματίστηκε σοβαρά με όπλο, ευρισκόμενος εν υπηρεσία. Διεκομίσθη άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).