Σύμφωνα με πληροφορίες το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άτυχοι άνδρες κινούνταν με κατεύθυνση προς το χωριό Γιάλτρα Αιδηψού όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα αυτό να πέσει σε γκρεμό.
Όπως αναφέρει το eviazoοm.gr νεκροί είναι ένας 45χρονος εποχικός πυροσβέστης, από τη Βόρεια Εύβοια και ένας 51χρονος που κατάγονταν από το χωριό Ωρεοί και εργαζόταν σε κατάστημα με εργαλεία στη Βόρεια Εύβοια.
Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν, επίσης, βαριά τραυματισμένο τον τρίτο επιβαίνονται στο όχημα, έναν 35χρονο Αλβανό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας και νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.
Για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση από την πυροσβεστική και από γερανοφόρο όχημα που ανέσυρε από το γκρεμό το μοιραίο ΙΧ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.