Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Κατά τη συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα λίγες ημέρες πριν από τη μετάβαση του πρωθυπουργού στην Αλβανία, έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων για τους τρόπους περαιτέρω εμβάθυνσης των διμερών σχέσεων σε όλους τους τομείς.
Στο πλαίσιο αυτό έλαβε χώρα και πολιτική συζήτηση για το ζήτημα της οριοθέτησης της ΑΟΖ μεταξύ των δύο χωρών στο πλαίσιο της κατ’ αρχήν συμφωνίας των δύο πλευρών για παραπομπή του ζητήματος στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.
Επίσης, εξετάσθηκε η ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, ενόψει και της Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, που θα λάβει χώρα στα Τίρανα.
Είχε προηγηθεί μήνυμα προς την Αλβανία για την επέτειό της που απηύθυνε ο Νίκος Δένδιας. «Είμαστε αποφασισμένοι να προωθήσουμε τη συνεργασία μας σε διάφορους τομείς κοινού ενδιαφέροντος και να επιλύσουμε τα εκκρεμή ζητήματα στη βάση του Διεθνούς Δικαίου» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών την Τετάρτη.
«Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την Αλβανία με κάθε δυνατό τρόπο, προκειμένου να σημειώσει ταχεία πρόοδο στην πορεία προς την ένταξή της» πρόσθεσε χαρακτηριστικά, ενώ συνεχάρη τη χώρα για τη σημαντική πρόοδο που σημειώθηκε το 2022 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή της προοπτική.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!