Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
To «The Patient» του FX στο Disney+είναι η Christ-must watch σειρά για σήμερα

To «The Patient» του FX στο Disney+είναι η Christ-must watch σειρά για σήμερα

Καθώς η χρονιά τελειώνει.... τελειώνει και ο χρόνος για τον συγκλονιστικό χαρακτήρα του Άλαν που προσπαθεί απεγνωσμένα να σταματήσει τον Σαμ. Από τι και γιατί; Έχετε πολλούς λόγους για να πάρετε όλες τις απαντήσεις αρκεί να ξεκινήσετε τώρα το streaming της σειράς αποκλειστικά στο Disney+

 

Ο Άλαν Στράους είναι ένας ψυχοθεραπευτής που κρατείται αιχμάλωτος από έναν ασθενή, ο οποίος αποκαλύπτει πως είναι κατά συρροή δολοφόνος. Ο Σαμ απευθύνει ένα ασυνήθιστο θεραπευτικό αίτημα προς τον Άλαν: να του χαλιναγωγήσει τις ανθρωποκτόνες ορμές του. Προκειμένου να επιβιώσει, ο Άλαν πρέπει να αποκρυπτογραφήσει το διαταραγμένο μυαλό του Σαμ και να τον εμποδίσει να σκοτώσει ξανά… Aλλά ο Σαμ αρνείται να αντιμετωπίσει τα κρίσιμα θέματα που έχει. Κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας του, ο Άλαν ανακαλύπτει όχι μόνο πόσο βαθύς είναι ο ψυχαναγκασμός του Σαμ, αλλά και πόση δουλειά πρέπει να κάνει ο ίδιος για να γεφυρώσει το ρήγμα στη δική του οικογένεια. Καθώς ο χρόνος τελειώνει, ο Άλαν προσπαθεί απεγνωσμένα να σταματήσει τον Σαμ πριν γίνει και ο ίδιος συνένοχος στους φόνους του ή -ακόμα χειρότερα- πριν γίνει και αυτός στόχος. Η νέα σειρά δράσης και περιπέτειας είναι τώρα διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια στο Disney+.

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε έναν συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο αποκλειστικού, πρωτότυπου περιεχομένου σειρών και ταινιών στο Disney+.

..

Οι συνδρομητές του Disney+ μπορούν να έχουν πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο των Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, αλλά και σε περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, όλα συγκεντρωμένα σε ένα σημείο. Χιλιάδες ώρες σειρών, ταινιών και αποκλειστικού πρωτότυπου περιεχομένου, σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε όπου και όποτε θέλετε όλες σε ένα σημείο, το Disney+. Για περισσότερα, επισκεφτείτε το www.disneyplus.com ή αναζητήστε την εφαρμογή Disney+ στις περισσότερες κινητές συσκευές και συνδεδεμένες τηλεοράσεις.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024