Για άλλη μια μέρα, αν και δεν βρέχει όπως τις προηγούμενες, η κίνηση είναι αυξημένη. Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.
Οι οδηγοί χρειάζεται να οπλιστούν με υπομονή στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως και το Αιγάλεω αφού τα οχήματα σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων.
Κυκλοφοριακά προβλήματα υπάρχουν επίσης στους παρακάτω δρόμους της πρωτεύουσας:
στη Λεωφόρο Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα,
στη Λεωφόρος Κηφισίας στο ρεύμα ανόδου από τη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη μέχρι και το ύψος της Φιλοθέης, και στο καθοδικό ρεύμα στο ύψος της Φιλοθέης.
Δείτε πώς διαμορφώνεται η κίνηση στην Αθήνα και την Αττική στις 16:00 το απόγευμα της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου:
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας