
Παρελθόν από το Βέλγιο ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ
Όπως έκανε γνωστό μέσο της συνέντευξης Τύπου, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα αποχωρήσει από τον πάγκο του Βελγίου μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ.
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Βελγίου αποτελεί ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
Ο Ισπανός προπονητής ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του, μετά τον αποκλεισμό από την Α΄ φάση του Μουντιάλ του Κατάρ.
«Αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι (σ.σ. το 0-0 με την Κροατία). Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ήταν αρκετά συναισθηματικό για εμένα» δήλωσε ο Μαρτίνεθ, ο οποίος αποχαιρετά τους «Κόκκινους Διαβόλους» μετά από 6 χρόνια.
Ανέλαβε τον Αύγουστο του 2016 και κάθισε σε συνολικά 79 ματς στον πάγκο της ομάδας, την οποία οδήγησε στην τελική φάση δύο παγκοσμίων κυπέλλων (2018, 2022) και ενός EURO (2020-21). Το 2018 στη Ρωσία πανηγύρισε την τρίτη θέση στον κόσμο, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της εθνικής Βελγίου.
- Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Οινόη – Σε επιφυλακή για αναζωπυρώσεις οι πυροσβεστικές δυνάμεις
- Πίσω στο σπίτι με τους γονείς: Ένδειξη ήττας ή συνετή επιλογή για το μέλλον;
- Συνταγή: Λαζάνια με μανιτάρια και σπανάκι
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Πρόωρος τελικός Πορτογαλία-Ισπανία και μετά ΗΠΑ-Βέλγιο
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Όλες οι διασταυρώσεις και τα δύο πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών
- Λάρισα: Συνεχίζεται η δίκη για τα Τέμπη εν αναμονή διορισμού συνηγόρου για κατηγορούμενο

