Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Maestro».
Μην χάσετε το αποψινό, 7ο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στις 22:40 στο MEGA.
Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα
Διαβάστε το Σάββατο στο Down Town μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο σκηνοθέτης του Maestro μιλά για τη σπουδαία σειρά που γράφει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και το Mega. Αναφέρεται στους ηθοποιούς της σειράς, στη δουλειά που έχει κάνει αυτά τα χρόνια και στο τι ορίζει αυτός ως «επιτυχία».
«Δεν έχω μετανιώσει για κάτι. Ισως θα προσπαθούσα να μην μου κόστιζαν κάποια πράγματα όσο μου κόστισαν», αναφέρει στη συνέντευξη στο Down Town που μπορείτε να πάρετε με τα «Νέα Σαββατοκύριακο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας