Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Maestro».
Μην χάσετε το αποψινό, 7ο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στις 22:40 στο MEGA.
Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα
Διαβάστε το Σάββατο στο Down Town μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο σκηνοθέτης του Maestro μιλά για τη σπουδαία σειρά που γράφει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση και το Mega. Αναφέρεται στους ηθοποιούς της σειράς, στη δουλειά που έχει κάνει αυτά τα χρόνια και στο τι ορίζει αυτός ως «επιτυχία».
«Δεν έχω μετανιώσει για κάτι. Ισως θα προσπαθούσα να μην μου κόστιζαν κάποια πράγματα όσο μου κόστισαν», αναφέρει στη συνέντευξη στο Down Town που μπορείτε να πάρετε με τα «Νέα Σαββατοκύριακο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.