Μαίρη Συνατσάκη: Ποζάρει δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και μετρά αντίστροφα για τη γέννηση του μωρού της
«Εσύ θα τα φωτίσεις όλα αλλιώς»
Μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Μαίρη Συνατσάκη.
Η γνωστή επιχειρηματίας και youtuber διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι θέμα χρόνου να μπει στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Ίαν Στρατή.
- Διαβάστε επίσης: Πριν και μετά: Η Μαίρη Συνατσάκη δείχνει τις αλλαγές στο σώμα της από την εγκυμοσύνη
Η ίδια το απόγευμα της Πέμπτης (1/12) μοιράστηκε με τους followers της δύο φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, πάρα πολύ στενό, που αναδεικνύει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.
Μάλιστα, έδειξε και τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού τους και έστειλε το δικό της μήνυμα για τον μήνα που ξεκίνησε.
Έγραψε συγκεκριμένα στη λεζάντα: «Ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου θα είσαι! Σε περιμένουμε με διακριτικούς στολισμούς και λίγα φωτάκια, αφού μάταια όσα κι αν βάλουμε. Εσύ θα τα φωτίσεις όλα αλλιώς…».
Η ανάρτησή της
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το άγχος της εγκυμοσύνης
Για το άγχος το οποίο διαχειρίζεται τους μήνες που είναι έγκυος, η Μαίρη είχε πει στο πρόσδφατο βίντεό της:
«Δυσκολεύομαι πολύ να λέω πράγματα σαν το θαύμα της ζωής αλλά κάπως το εννοώ. Βρίσκομαι εδώ και σκέφτομαι τι μου είπαν στην προηγούμενη εξέταση, όλα καλά πρέπει να ξανατσεκάρουμε εκείνο το κομμάτι στην ανάπτυξη του μωρού και δεν μπορώ να κάνω κάτι απλά να περιμένω τις δύο εβδομάδες που μου είπε ο γιατρός. Και αυτό είναι ένα χαστούκι στο κομμάτι του εαυτού μου που θέλει να ελέγξει τα πάντα και μια επιβεβαίωση πως δεν είναι όλα πάνω στους δικούς μου ώμους»
- Κυβερνοεπίθεση στον ιστότοπο της κενυατικής προεδρίας – Οι χάκερ ζητούσαν ως λύτρα 5 bitcoin
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)

















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442