Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η μητέρα των 6 παιδιών με το αστρονομικό εισόδημα από το OnlyFans - Γιατί αναζητείται από τις αρχές;

Η μητέρα των 6 παιδιών με το αστρονομικό εισόδημα από το OnlyFans – Γιατί αναζητείται από τις αρχές;

Ο σύζυγός της είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της και πούλησε το σπίτι του για να κάνει προσθετική στήθους

Η 30χρονη Lisa Marie Mathers είναι μητέρα έξι παιδιών και -όπως ισχυρίζεται- καταζητούμενη από την αστυνομία -με την εμπλοκή και της Interpol– αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να βγάζει χιλιάδες δολάρια τον μήνα από το OnlyFans.

Όπως λέει, καταζητείται από τις νορβηγικές Αρχές στο πλαίσιο μιας απροσδιόριστης νομικής μάχης.

Η Mathers έφυγε από τη Νορβηγία το 2013 και έκτοτε ζει με την οικογένειά της στη Σκωτία.

Η μητέρα – που έχει έξι παιδιά ηλικίας από δύο έως 12 ετών – φέρεται να αρνήθηκε να επιστρέψει στη Νορβηγία τον Φεβρουάριο του 2017 για να αντιμετωπίσει το νομικό ζήτημα που είχε προκύψει επειδή φοβόταν ότι θα βρισκόταν υπό κράτηση.

«Φοβόμουν…»

«Φοβόμουν πολύ τις νορβηγικές Αρχές και άλλαξα μέχρι και τη διεύθυνσή μου, ώστε να μην ξέρουν πού βρισκόμουν» δήλωσε η τρομοκρατημένη μητέρα, σύμφωνα με τη New York Post, που επικαλείται το SWNS. «Άρχισα να δέχομαι τηλεφωνήματα από τη Νορβηγία που μου έλεγαν ότι εμπλέκεται η Ιντερπόλ και ότι δεν μπορούσα να φύγω από τη χώρα» περιγράφει.

Με καταγωγή από τη Σκωτία, η Mathers μετακόμισε με τους γονείς της στη Νορβηγία στα 13 της και έμεινε εκεί μέχρι που γνώρισε τον σύζυγό της, Paul και ξαναγύρισαν στη Σκωτία. Εκεί, άρχισε να εργάζεται σε ένα στριπτιτζάδικο για να βγάλει χρήματα.

Το «στίγμα»

«Είχα βαρεθεί να κάθομαι σπίτι ενώ ήμουν μόλις 20 χρονών και ήθελα να βγάλω κάποια λεφτά. Googlαρα και έπεσα πάνω στο στριπτιτζάδικο Private Eyes και δώσαμε τα χέρια. Χόρευα εκεί τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Το μεγαλύτερο ποσό που έβγαλα ποτέ σε μια βραδιά ήταν 7.000 δολάρια, και κατά μέσο όρο έβγαζα 3.400 δολάρια το μήνα» θυμάται η Mathers.

Παραδέχεται, ωστόσο ότι το «στίγμα» την ανάγκασε να σταματήσει να χορεύει εκεί και αποφάσισε να γραφτεί σε ένα πανεπιστήμιο.

Τον Αύγουστο άρχισε να σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Inverness στη Σκωτία – ενώ παράλληλα έφτιαξε προφίλ στο OnlyFans. Σύντομα όμως αποφάσισε να παρατήσει τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο, επειδή, όπως λέει, δεν μπορούσε ταυτόχρονα να διαχειριστεί τις σπουδές, τη μητρότητα και το προφίλ στο OnlyFans. «Το OnlyFans μου φέρνει μεγαλύτερο εισόδημα, οπότε έπρεπε να εγκαταλείψω τα μαθήματα» λέει.

Η Mathers ανήκει τώρα σε ένα πρακτορείο, το οποίο φέρεται να προβλέπει ότι θα μπορούσε να βγάζει έως και 115.000 δολάρια το μήνα και λέγεται ότι είναι στο 13% των χρηστών με τα μεγαλύτερα κέρδη της συνδρομητικής σελίδας.

Βιντεοσκοπεί ή φωτογραφίζεται βάσει των αιτημάτων των συνδρομητών στη σελίδα της από έξι έως οκτώ ώρες την ημέρα και λέει ότι ο σύζυγός της είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της και μάλιστα πούλησε το σπίτι της για να κάνει η Mathers προσθετική στήθους αξίας 7.000 δολαρίων το 2017. «Ποτέ δεν είχε πρόβλημα με αυτό που κάνω και είναι τόσο υποστηρικτικός» τονίζει.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024