Η τελική βαθμολογία στον τρίτο όμιλο – Απίθανο φινάλε με πρόκριση για Αργεντινή και Πολωνία
Φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς στον τρίτο όμιλο, με την Πολωνία να παίρνει τελικά την πρόκριση και να αφήνει εκτός το Μεξικό. Πρώτη η Αργεντινή.
Βγαλμένο από θρίλερ ήταν το φινάλε στον τρίτο όμιλο του Μουντιάλ, με Πολωνία και Μεξικό να διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο για τους «16», αφού η Αργεντινή με τη νίκη της επί της ομάδας του Ρόμπερ Λεβαντόφσκι είχε εξασφαλίσει την πρωτιά.
Αυτή που χαμογέλασε τελικά ήταν η Πολωνία η οποία τερμάτισε δεύτερη έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο που την περιμένει η Γαλλία. Η «αλμπισελέστε» από την άλλη, θα παίξει με την Αυστραλία.
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:
Πολωνία – Αργεντινή 0-2
Σαουδική Αραβία – Μεξικό 1-2
Η βαθμολογία του τρίτου ομίλου:
1. Αργεντινή 6 (5-2)
2. Πολωνία 4 (2-2)
3. Μεξικό 4 (2-3)
4. Σαουδική Αραβία 3 (3-5)
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442