Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβα» Γκουαρντιόλα: «Θα επέστρεφα στην Μπαρτσελόνα, αν…»

«Βόμβα» Γκουαρντιόλα: «Θα επέστρεφα στην Μπαρτσελόνα, αν…»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Mundo Deportivo, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Μπαρτσελόνα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει γράψει ιστορία στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, όντας ο προπονητής που την οδήγησε στην κατάκτηση 14 τροπαίων κατά την τετραετία 2008-2012. Ο Ισπανός τεχνικός πλέον συνεχίζει να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο ενώ πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι, μέχρι και το 2025.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως η Μπάρτσα δεν κατέχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του, με τον ίδιο να δηλώνει σε συνέντευξή του στη Mundo Deportivo, πως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στους «Μπλαουγκράνα».

«Δεν θα είναι καλό να καταλάβω ότι πρέπει να επιστρέψω, γιατί ο Πεπ έφυγε και η Μπαρτσελόνα συνέχισε να κερδίζει. Οπότε, δεν πρέπει να σκέφτεσαι έτσι.

Αν πίστευα ότι ήμουν απαραίτητος, θα επέστρεφα. Υπάρχουν στάδια, υπάρχουν διαδικασίες και αν κάποια μέρα χρειαστεί να ξανασυναντηθούμε, θα ξανασυναντηθούμε φυσικά», δήλωσε ο Γκουαρντιόλα ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παραμονή του στο Etihad:

«Νιώθω πολύ καλά εκεί, πολύ άνετα, μου δίνουν τα πάντα και έχω πολύ καλούς φίλους κοντά. Για να συνεχίσεις πρέπει να έχεις πολύ καλούς παίκτες και όταν έχεις συνέχεια σε έναν σύλλογο, είναι επειδή οι από πάνω σού δίνουν μεγάλη υποστήριξη.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την Μπαρτσελόνα, γιατί εδώ όλα είναι στην επιφάνεια, αν είμαι εδώ είναι επειδή η Μπαρτσελόνα μού έδωσε τα πάντα και δεν είναι αρκετό ποτέ το ευχαριστώ. Στη Σίτι νιώθω σαν στο σπίτι μου».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024