Ο Γκάκπο έλυσε τον γόρδιο δεσμό για άλλη μια φορά και άνοιξε το σκορ για την Ολλανδία στην αναμέτρηση απέναντι στο Κατάρ για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ στο Κατάρ.
Έπειτα από ωραία προσωπική ενέργεια βρήκε τον δρόμο προς στα δίχτυα στο 36′ με εκπληκτικό σουτ και έγραψε το 1-0…
Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και είναι αυτός που οδηγεί μέχρι στιγμής τους «οράνιε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»